Mesajul zilei

16/03/2016 - SFINȚIȚI DE DUMNEZEU!

Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale te cunoşteam şi mai înainte ca să fi ieşit tu din pântecele ei, Eu te pusesem deoparte şi te făcusem proroc al neamurilor.

Ieremia 1.5

 SFINȚIȚI DE DUMNEZEU

 

Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale te cunoşteam şi mai înainte ca să fi ieşit tu din pântecele ei, Eu te pusesem deoparte şi te făcusem proroc al neamurilor.

Ieremia 1.5

Toți cei care sunt chemați de Domnul sunt instruiți să meargă cu El. Diavolul reușește să-i convingă pe unii oameni că nu merită să facă parte din poporul lui Dumnezeu, că sunt slabi sau nu au fost cu adevărat iertați de păcate.

UN DUMNEZEU CARE NE CUNOAȘTE – Chiar dacă Tatăl nu ar fi spus în Cuvântul Său versetul citat mai sus, acesta ar fi deja suficient pentru a ne însufleți și a ne face să credem că El ne-a strigat, deși ne cunoștea slăbiciunile și, tocmai din această pricină, ni S-a revelat nouă pentru a ne face poporul Său.

 Preaînaltul știe totul în ceea ce ne privește. El știe câte celule avem, câte din ele trebuie înnoite în fiecare zi, grosimea tuturor oaselor și funcția fiecăruia. Ne cunoaște, de asemenea, gândurile și capacitatea. A greșit El oare chemându-ne? Suntem noi oare în casa Lui din întâmplare? S-a întâmplat oare ceva cu noi fără ca El să știe? Este clar că Domnul știa exact ce făcea când ne-a chemat pentru a face parte din poporul Său! Cu toate acestea, sunt mulți oameni fără minte care crezare minciunilor inamicului.   

SĂ FII UN PROFET Oricine ai fi, să crezi: chemarea ta a fost un act al cuiva care este complet lucid și inteligent: Dumnezeu! Este de ajuns acum să recunoști cine ești și să crezi în ceea ce Isus declară despre tine, pentru ca El să-ți dea izbândă asupra tuturor ispitelor. 

Sfințenia a fost deja prevăzută pentru ca tu să fii un profet pentru popoare. Tot ceea ce trebuie să faci este să recunoști că, fără Creator, nu ești nimic, însă, prin El, poți totul. Mărturisește: Pot totul în Hristos, care mă întăreşte. (Filipeni 4.13). O viață fără de păcat este cea mai bună profeție pe care această lume poate să o primească.

Eliberează-te de orice rău, de ispite, de frică, de invidie, de dorințele carnale, de boli, de slăbiciuni și de orice alt act malign. Tu ai fost sfințit pentru ca viața ta să fie cea mai frumoasă și mai de har mărturie a Cerurilor!

 

Întru Hristos, cu dragoste,

 

R. R. Soares

 

 

 

Rugăciune

Domnul să vă binecuvânteze!