Mesajul zilei

18/03/2016 - DUMNEZEU ESTE PURUREA STÂNCA NOASTRĂ

Carnea şi inima pot să mi se prăpădească, fiindcă Dumnezeu va fi pururea stânca inimii mele şi partea mea de moştenire.

Psalmul 73.26

DUMNEZEU ESTE PURUREA STÂNCA NOASTRĂ

 

Carnea şi inima pot să mi se prăpădească, fiindcă Dumnezeu va fi pururea stânca inimii mele şi partea mea de moştenire.

 

Psalmul 73.26

 

Toți cei care sunt încercați trebuie să reflecteze la această afirmație din Biblie, căci, fără îndoială, Sfântul Duh le va ilumina inimile și le va mări credința în Cuvânt, necesară pentru vindecarea bolilor și soluționarea problemelor.

ÎNCERCAREA TE FACE SĂ TE PRĂPĂDEȘTI – Psalmistul a spus că inima și carnea pot să i se prăpădească. Încercarea prin care trecea era atât de mare, încât nu numai trupul, ci și duhul îi rămâneau fără suflare. Era ca și cum i s-ar fi spus că sfârșitul îi era iminent. Cu toate acestea, fiind vizitat de Domnul, a înțeles că El este Stânca inimii sale și partea sa de Moștenire pentru totdeauna. Astfel, speranța psalmistului a fost cu siguranță regăsită și își poate exercita credința pentru a-și primi eliberarea.

REFUGIU DE NEEGALAT – Dumnezeu va fi mereu Stânca celui care își asumă Cuvântul Său. Numai apoi este posibil să te eliberezi de boli sau oricare alt rău. Ca Refugiu al tău, El îți va investi viața cu putere pentru a lupta împotriva răului ce te va ataca și îți va da arma potrivită pentru a distruge suferința. Cum se poate oare întâmpla asta? Prin Cuvântul Său  El dă duhului tău cele necesare pentru luptă.  

Așadar, nu-ți lăsa mintea să se îndoiască față de cum și când te vei elibera de atacul diavolului. Dimpotrivă, meditează la ceea ce Dumnezeu îți spune în Biblie și, mai devreme decât gândești, vei fi întărit și va fi de ajuns un singur cuvânt din gura ta pentru ca suferința să fie eliminată.

Domnul îți este și partea ta de Moștenire. Aleluia! Căci, ceea ce îți revine nu este o tumoare, o sechelă, un accident vascular sau orice altă infirmitate. Nu le accepta pe acestea, ci, da, pe Domnul. Cu El, tu vei fi mereu învingător și vei recupera ceea ce ai pierdut din cauza diavolului.

Chiar dacă totul arată că nu te vei elibera de rău, respinge această idee și, crezând în Creatorul tuturor lucrurilor, bucură-te de El și îndreaptă-te către biruință.

 

Întru Hristos, cu dragoste,

 

R. R. Soares

 

 

Rugăciune

Dumnezeu să vă binecuvânteze!