Mesajul zilei

29/03/2016 - TRANSFORMĂ PLÂNSUL ÎN BUCURIE

Cu Dumnezeu vom face isprăvi mari, şi El va zdrobi pe vrăjmaşii noştri.

Psalmi 60:12

TRANSFORMĂ PLÂNSUL ÎN BUCURIE

Cu Dumnezeu vom face isprăvi mari, şi El va zdrobi pe vrăjmaşii noştri.

Psalmi 60:12

A fi întru Dumnezeu trebuie să fie obiectivul vieții noastre. Nu este greu, trebuie doar să urmezi orientările Cuvântului, cu privire la ceea ce trebuie să facem și să evităm ceea ce El condamnă. Cel care este întru Dumnezeu face fapte mari și profită de toate oportunitățile care îi apar, însă, cel care doar „frecventează” o biserică, încercând să-i păcălească pe ceilalți că este bine din punct de vedere spiritual, face doar fapte prostești. Posibilitățile pentru cei care se dăruiesc în totalitate Domnului sunt nelimitate, așa cum El este nelimitat.

EXEMPLE BIBLICE – Iosua, niciodată nu ar fi crezut că ar putea opri sistemul solar, dar pentru că se afla în Domnul, atunci când s-a rugat, cerându-I lui Dumnezeu să facă ceva pentru ca armata israeliană să câștige lupta (pentru că venea noaptea, iar acest lucru era o oportunitate ca dușmanii să se regrupeze) Iosua a simțit că trebuie să facă ceva. În duhul lui, el a înțeles că ar putea să dea o poruncă Soarelui și Lunii, iar aceștia i se vor supune. Rezultatul a fost că, soarele nu s-a grăbit să apună aproape o zi întreagă (Iosua 10:13)!

În mod similar, Avraam, cu trei sute optsprezece slujitori, născuți în casa sa, a bătut o confederație formată din patru armate (Geneza 14:14-16)! În același mod, au reușit Moise, David, Ilie, și alții care, fiind întru Dumnezeu, au învins. Tu ești diferit de ei? Oare Domnul a folosit doar acei oameni din trecut, dar astăzi și-a schimbat planurile sale și modul Său de a acționa? Nu! De un milion de ori nu! Noi, de asemenea, aflându-ne întru El, putem face fapte mari! De ce? Deoarece Atotputernicul ne asigură că El îi va călca în picioare pe toți dușmanii noștri.

DUMNEZEU ÎI VA NIMICI PE DUȘMANII TĂI - cei ce se ridică împotriva integrității noastre fizice, fericirii noastre, prosperității, în fine, împotriva a tot ce este al nostru, sunt dușmanii noștri. Ei vor intra chiar în acest moment în disperare, pentru că știu ce se va întâmpla cu ei, deoarece tu ai descoperit acest adevăr; ei se vor teme să fie nimiciți de Dumnezeu, Cel Atotputernic, care are toată puterea, și care îi va zdrobi complet și va face praf toată lucrarea lor  făcută împotriva vieții tale.

Dacă vreun anumit păcat te-a separat de Domnul Dumnezeu, intră chiar acum în prezența Lui și cere-Ți iertare, schimbă-te și fă fapte mari folosind autoritatea pe care Dumnezeu ți-a dat-o. Renunță să fii un înfrânt, ridică-ți capul, umflă-ți pieptul, îndreptă-ți postura și determină că, în Numele lui Isus, victoria este a ta. Toată puterea lui Dumnezeu, așteaptă chiar în acest moment atitudinea ta, pentru ca ea să poată intra în acțiune.

În Hristos cu dragoste,

 R. R. Soares

 

 

 

 

 

 

 

Rugăciune

Domnul să vă binecuvânteze!