Mesajul zilei

09/04/2016 - ORICE NEASCULTARE VA FI PEDEPSITĂ

Îndată ce se va săvârşi ascultarea aceasta din partea voastră, suntem gata să pedepsim orice neascultare

2 Corinteni 10:6

ORICE NEASCULTARE VA FI PEDEPSITĂ

 

 Îndată ce se va săvârşi ascultarea aceasta din partea voastră, suntem gata să pedepsim orice neascultare.

2 Corinteni 10:6

 Starea noastră spirituală, ca și creștini, trebuie să fie bine înțeleasă, pentru că suntem capabili să distrugem cetățile inamicului și să-i învingem pe filosofii ce se ridică împotriva Adevărului, cu toată mândria lor care se opune cunoașterii lui Dumnezeu. Noi, copiii Săi, suntem singurii capabili să facem acest lucru, iar dacă îl vom face, vom aduce o contribuție uriașă umanității.

Atunci când utilizăm armele date de Tatăl ceresc, putem aduce în robie orice gând la ascultarea de Hristos și să pedepsim orice neascultare, din moment ce suntem pregătiți pentru acest lucru, prin ascultarea noastră față de Dumnezeu. Ce minunată este poziția noastră înaintea Domnului, nu-i așa?

Tatăl așteaptă cu răbdare ca noi să realizăm ceea ce El ne-a însărcinat și apoi prin noi, să pedepsească orice act de nesupunere față de voința Lui. În ceea ce privește eu, nu vreau să împiedic planul divin, ci mai degrabă să colaborez cu Cel Atotputernic în cel mai bun mod posibil. Știu că supunerea  mea față de voia Sa, va face ca El să mă folosească pentru a răzbuna - pedepsi -orice indisciplină.

Putem vedea, de exemplu, că unora le este încredințată prosperitatea materială. Dar pentru ce? Pentru a fi o insulă bogată, în timp ce Biserica luptă cu puține resurse pentru a îndeplini planul divin? Bineînțeles că nu! Așa cum slujitorilor Săi, Domnul le dă putere asupra orcărei lucrări maligne, iar ei nu au dreptul să stea cu mâinile în sân în timp ce o mulțime de oameni sunt chinuiți de forțele întunericului, așa cui i s-a dat mult, i se va cere mult (Luca 12:48b) .

Ne dăm seama că există mulți creștini care nu respectă poruncile lui Dumnezeu. Cu toate acestea, cei care fac parte din Trupul lui Hristos sunt chemați să coopereze la răspândirea Evangheliei în întreaga lume, astfel încât suflete pierdute să fie salvate de iubirea lui Isus. Mai mult decât atât, tare rău fac cei care disprețuiesc chemarea divină inventând o scuză, pentru că neascultarea lor va fi pedepsită într-o zi.

 

În Hristos, cu dragoste,

R. R. Soares

Rugăciune

Domnul fie cu voi!