Mesajul zilei

22/04/2016 - TREBUIE SĂ MÂNCĂM DIN ADEVĂRATA PÂINE A VIEȚII

Doamne, I-au zis ei, "dă-ne totdeauna această pâine."

Ioan 6:34

 

Această solicitare a fost făcută de către evrei, pe când stăteau de vorbă cu Maestrul. Ei nu înțelegeau că, Isus Însuși era Alimentul de care toți avem nevoie. Cine nu mănâncă din această Pâine nu se realizează, este atacat încontinuu de cel rău și își petrece viața, ca și cum totul s-ar sfârși odată cu moartea noastră pe acest pământ.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că m-a făcut să aud Cuvântul Lui la vârsta de șase ani. Ce aș fi fost eu, dacă nu      mi-aș fi dărui întreaga ființă lui Isus? Oare aș mai fi fost în viață? Tată, îți mulțumesc pentru că mi-a arătat adevărata Cale.

Mi se pare foarte ciudat faptul că, mulți oameni ai lui Dumnezeu nu au obiceiul să citească Scriptura sau să trăiască în prezența Celui Preaînalt. Oare acești oameni s-au convertit cu adevărat? Cum oare cineva, care spune că este membru al Trupului lui Hristos, comite adulter, trișează, minte, acționează necinstit, sau comite orice alt act care nu este în conformitate cu voința divină?

Există oameni care dau în judecată și cer despăgubiri altor creștini sau chiar Bisericii Domnului. Cum este posibil acest lucru, dacă El Însuși a spus că trebuie să dăm chiar și cămașa de pe noi, celui care vrea să ne ia haina. Duhul Sfânt l-a folosit pe Pavel ca să spună: Cum! Când vreunul din voi are vreo neînţelegere cu altul, îndrăzneşte el să se judece cu el la cei nelegiuiţi, şi nu la sfinţi? (1 Corinteni 6:1)

Problema este că oamenii, nu se hrănesc cu Pâinea Cerului și rămân în mâinile inamicului, care este capabil să-i înșele, determinându-i să facă lucruri pe care Cuvântul le condamnă și să renunțe să practice ceea ce Domnul a poruncit: evanghelizarea.

Dragă cititorule, ce ai făcut tu pentru răscumpărarea familiei tale? Când te întâlnești cu ei, despre ce le vorbești? Discutați despre tot, cu excepția a ceea ce este mai important, nu? Tu vei fi tras la răspundere în legătură cu ceea ce ai făcut sau nu ai făcut cu privire la poruncile Tatălui. Schimbă-ți atitudinea, pentru că nu vei fi  considerat nevinovat. Făcem de toate, mai puțin ceea ce este mai important: mântuirea celor pierduți.

Unii luptă pentru a-și salva familia; dar ce se întâmplă cu ceilalți, care se află în întuneric? Oricine, de orice naționalitate, de oriunde este următorul pe care trebuie să-l evanghelizezi. Atunci când vei mânca din Adevărata Pâine vei percepe cât de departe ai stat de porunca divină. Așadar, dragă prietene, întoarce-te și îndeplinește-ți misiunea, înainte să fie prea târziu!

În Hristos, cu dragoste,

R. R. Soares

Rugăciune

Domnul fie cu voi!