Mesajul zilei

23/04/2016 - LUPTA ÎMPOTRIVA DUHURILOR RELE

Adevărat vă spun că orice veţi lega pe pământ va fi legat în cer; şi orice veţi dezlega pe pământ va fi dezlegat în cer.

Matei 18:18

 

Fiecare este responsabil pentru libertatea pe care diavolul o are sau nu, de a acționa în viața sa. Suntem noi, cei care, în Numele lui Isus, "împiedicăm" sau dăm libertate forțelor spirituale. Înțelegerea acestui lucru poate face o revoluție în tine. Așadar, pregătește-te să pui stop la tot ceea ce ți-a perturbat viața până acum.

Puterea de a face aceleași lucrări pe care Isus le-a făcut aici pe pământ - întotdeauna m-am întrebat, dacă Domnul în lucrarea Sa pământească, a făcut minuni și a scos demonii din oameni, eliberând astfel o mulțime de persoane, de ce astăzi, slujitorii săi nu demonstrează să aibă aceeași putere. M-am gândit mult, la faptul că Domnului Isus a fost trimis să ne învețe să facem lucrarea lui Dumnezeu și la cuvintele Sale, care afirmă că oricine va crede în El va face aceleași minuni pe care El le-a făcut. De mic băiat, mă emoționam foarte mult atunci când citeam Scripturile și simțeam că aș putea face și eu acele lucruri; cu toate acestea, am învățat să am răbdare și să aștept în Dumnezeu. Între timp, multe situații păreau a ieși de sub control. Relele veneau, provocând multă suferință, iar apoi totul se calma. De ce? Aceasta era întrebarea, pe care eu mi-o puneam cel mai des.

Responsabilitatea noastră - Când am aflat, prin cuvintele Învățătorului, că pe Pământ, avem autoritatea de a "lega" sau "dezleaga"ceva și care, în lumea spiritelor rămîne așa cum am determinat, am înțeles, că suntem responsabili pentru libertatea pe care răul o are sau nu, de a acționa în viețile noastre. Apoi am început sa folosesc acest drept, care mi-a fost acordat, prin credința mea în Hrisots și în puțin timp am observat rezultatele.

Nu vă spun să încercați să faceți acest lucru, ci vă spun cu hotărâre: făce-ți-l! Începe chiar acum să te rogi Domnului,  împacă-te cu El, dacă cumva trăiești în păcat și apoi, folosind Numele lui Isus, comandă-i spiritul rău ce te perturbă să plece și să iasă din viața ta și niciodată să nu se mai întoarcă.

Odată, mama Domnului și frații Săi au mers la locul unde Maestrul îi învăța pe oameni și expulza spiritele rele în scopul de a-L aresta. Toată lumea credea că Fiul lui Dumnezeu era nebun, inclusiv rudele sale (Marcu 3:21). Cu toate acestea, El nu numai că scoatea demonii, ci, de asemenea îi avertiza pe toți cei prezenți: Nimeni nu poate să intre în casa unui om tare şi să-i jefuiască gospodăria decât dacă a legat mai întâi pe omul acela tare; numai atunci îi va jefui casa. (Marcu 3:27).

Adoptă o poziție întru Hristos și cu autoritatea Numelui lui Isus leagă și distruge odată pentru totdeauna, toată acțiunea diavolească din viața ta. Acest lucru funcționează acum, acolo unde te afli. Adoptă o poziție în acest moment și începe să te bucuri de viața îmbelșugată pe care Domnul Isus ne-a dat-o.

În Hristos, cu dragoste,

R. R. Soares

Rugăciune

Domnul să vă binecuvânteze!