Mesajul zilei

01/05/2016 - CREDINȚA ÎN ISUS ESTE CEL MAI IMPORTANT LUCRU

Cine crede în Fiul are viaţa veşnică; dar cine nu crede în Fiul nu va vedea viaţa, ci mânia lui Dumnezeu rămâne peste el.

Ioan 3:36

 

Credința în Isus este cel mai important lucru din viața noastră, pentru că prin ea suntem binecuvântați. Dacă o persoană nu crede în Fiul lui Dumnezeu nu va dobândi viața veșnică în Hristos. Și astfel, va trăi în suferință, departe de Dumnezeu, pentru eternitate.  De asemenea nu-L va avea pe Domnul ca Tată, aici pe pământ și nici nu va avea  protecția divină asupra ei, pentru că mânia Celui Atotputernic va rămâne peste ea.

Cum doar un sfert din locuitorii Pământului se declară creștini, atunci ne dăm seama, cât de mulți oameni nu-L cunosc pe Domnul și se află sub acțiunea inamicului, care, atunci când dorește îi folosește în cele mai oribile moduri.

Cea mai mare tragedie a celor pierduți este că ei nu simt nevoia de a-l cunoaște pe Isus. Ei trăiesc fără speranță și departe de Creator, și indiferent dacă conștientizează sau nu, se află sub autoritatea imperiului întunericului. Acești oameni trăiesc în funcție de mersul lumii acesteia, așa cum dorește prințul infernului, care acționează în viața tuturor celor nemântuiți.

Acum, printre cei care se numesc creștini, cât de mulți s-au pocăit cu adevărat? În cadrul bisericilor evanghelice există mulți care practică doar niște ritualuri religioase. Oare faptul că se intitulează pocăiți adevărați, îi va ajuta în Ziua cea Mare?

Viața veșnică începe atunci când Îl acceptăm pe Domnul Isus, ca Domn și Mântuitor și ne bazăm atitudinile pe învățăturile Sale. Astfel, intrăm pe poarta cea strâmtă și parcurgem calea îngustă, care duce la fericirea veșnică. Ajungem în cer, atunci când credem în Isus și nu atunci când recunoaștem că El există, că El este bun și că este singura cale.

Revolta față de poruncile Domnului este o declarație, că în realitate, nu credem în El, nu-L ascultăm și nu-L iubim. Cei care fac ceea ce cred ei, că este cel mai bine și își conduc viața cum vor ei, nu vor vedea Împărăția lui Dumnezeu.

Numărul de "creștini", care nu știu ce înseamnă „viață” este foarte mare. Ei lâncezesc în bisericile noastre, vorbindu-I de rău pe cei care practică Cuvântul și din această cauză, Dumnezeu nu-i binecuvântează..

Cum putem schimba acest lucru? Trebuie doar să crezi în  Fiul lui Dumnezeu.

În Hristos, cu dragoste,

R. R. Soares

Rugăciune

Domnul să vă binecuvânteze!