Mesajul zilei

18/05/2016 - DUMNEZEU ÎȚI VREA INIMA

Făliţi-vă cu Numele Lui cel sfânt! Să se bucure inima celor ce caută pe Domnul!

Psalmul 105.3

 

Numele Domnului are puterea lui Dumnezeu în gura celui care crede. Prin acest Nume intrăm în prezența Celui Preaînalt, îi prindem și îi dăm afară pe demoni, îi vindecăm pe cei schilozi și biruim orice bătălie. Duhul lui Dumnezeu ne spune că trebuie să ne fălim cu El. Așadar, inima tuturor celor care Îl caută trebuie să se bucure.

Oricine este acceptat în família divină și folosește Numele Domnului cu credință descoperă că El îi dă puterea necesară pentru a birui toate bătăliile. Cum nu vedem nimic din lumea spirituală, nu știm câți vrăjmași ne trimite infernul pentru a ne distruge. Însă, folosind Numele lui Isus, vom ieși biruitori (Psalmul 18.3).

Intrăm în prezența lui Dumnezeu invocându-I Numele Sfânt, care, așa cum se spune în Filipeni 2.10, în Numele lui Isus, să se plece orice genunchi al celor din ceruri, de pe pământ şi de sub pământ (unde, în sens figurat, se află satana cu demonii săi). Nu putem să ne jucăm folosind Numele lui Isus. El este atât de sfânt încât trebuie să-L folosim cu teamă și pătrunși de emoție.

Cu puterea ce există în El, prindem și expulzăm spiritele rele cu forțele lor. Acest drept ne-a fost dat prin Cuvântul spus de Domnul Isus (Marcu 16.17). Cu El realizăm de asemenea aceleași vindecări pe care Maestrul le făcea în timpul apostolatului Său pe Pământ și combatem orice tip de boală. Ca în trecut, putem să-i facem pe surzi să audă, pe muți să vorbească, pe orbi să vadă, pe schilozi să meargă și pe morți să învie. Încă și astăzi, același lucru se întâmplă prin gura și lucrarea oricărui om care crede.

  Cine intră în luptă, folosind Numele Domnului, își va vedea vrăjmașul plecând biruit. Astfel, David l-a înfruntat pe uriaș (1 Samuel 17.45), Pavel l-a dat afară pe demon (Faptele 16.16-18), și mulți alții au obținut izbânzi grație Numelui lui Dumnezeu, folosit cu credință și hotărâre. Pierde cel care, în mod contrar, se folosește de orice alt mijloc.

Suntem poftiți să ne bucurăm de Domnul și să obținem succesul folosindu-I Numele. Nimeni nu se bucură de eșec, ci de victorie. Cu acest Nume pe buzele tale, nu vei cunoaște înfrângerea, căci El va lucra în același mod în care o făcea pe buzele Domnului Isus. Astfel, inima tuturor acelora care Îl caută se va bucura.

  

Întru Hristos, cu dragoste,

R. R. Soares

Rugăciune

Domnul fie cu voi!