Mesajul zilei

19/06/2016 - FOAMEA ȘI SETEA DE A AUZI CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU

Iată, vin zile, zice Domnul Dumnezeu, când voi trimite foamete în ţară, nu foamete de pâine, nici sete de apă, ci foame şi sete după auzirea cuvintelor Domnului.

Amos 8:11

Ce zile binecuvântate vor fi acelea în care oamenii ne vor căuta pentru a ști ce vrea Domnul să le vorbească! Astăzi, mulți sunt în căutarea Pâinii cerurilor, pentru că inima lor strigă și le este foame de adevăr. Fie ca pe toate alterele lumii să existe Alimentul adevărat.

         

 Întreaga societate beneficiază atunci când oamenii au foame de a auzi Cuvântul lui Dumnezeu, pentru că cei care îl aud, încetează să mai acționeze greșit și încep să facă binele. Nu este nimic mai bun decât să te alături celor care ascultă de Domnul. Cei care respectă Scripturile nu înjură, nu defăimează și nu fac rău celorlalți. Există doar pace, atunci când Domnul este Stăpânul inimii noastre (Coloseni 3:15).

Va veni ziua în care cei pierduți ne vor căuta pentru a cunoaște voința divină. Ce bine-ar fi ca acest lucru să se întâmple cât mai curând, pentru că în acel moment barurile vor înceta să vândă băuturi alcoolice, traficanții vor lăsa calea cea rea, casele de prostituție vor fi închise, iar discotecile si cluburile se vor transforma în case de rugăciune.

Într-o anumită măsură, această schimbare are loc deja. Astăzi, cei care, în trecut își vindeau corpul și erau dependenți de droguri, cei care acționau necinstit, trăiesc doar pentru a face binele, eliberându-i pe cei captivii din capcanele satanei și ducându-i la Lumină.

Cei care sunt atinși de Domnul nu mai caută aceste medii maligne,  nu mai sunt interesați de acele spectacole luminoase, care vrăjesc mintea, care îi hipnotizează pe cei creduli și produc tot felul de fantazii. Pentru ei, ceea ce contează este Isus, pentru că doresc să se hrănească cu Pâinea cerurilor.

În această trezire, pe care Isus o face asupra omenirii, nu există loc pentru acele predici pregătite în "laboratoarele" teologice. Intelectualismul și alte "virtuți" ale omului nu ar trebui să fie pe altarul Domnului, pentru că cei care care aduc foc străin înaintea Celui Preaînalt vor plăti același preț pe care l-au plătit Nadab și Abihu (Numeri 26:61).

Fie ca acest moment unic din istorie să aibă loc chiar acum! Fie ca toți să aibă foame și sete de Dumnezeu, să asculte Cuvântul și să  primească credința, pentru că ea aduce mijloacele necesare pentru a-i scăpa pe oameni de tot răul!

 

În Hristos cu dragoste,

R. R. Soares

Rugăciune

DOMNUL SĂ VĂ BINECUVÂNTEZE!