Mesajul zilei

09/07/2016 - TU AI FOST VINDECAT DEJA

El a purtat păcatele noastre în trupul Său, pe lemn, pentru ca noi, fiind morţi faţă de păcate, să trăim pentru neprihănire; prin rănile Lui aţi fost vindecaţi.

1 Petru 2:24

În anul 1950, versetul citat mai sus a inspirat o tânără din New York, care suferea de tuberculoză. Starea ei era atât de gravă, încât familia aștepta ca ea să moară în orice moment. Fiind o adevărată creștină, ea stăruia cu nerăbdare să plece și să fie aproape de Domnul.

Pe când se afla în spital, familia a construit un dizpozitv, pe care să poată să pună Biblia, astfel  încât ea să o poată citi (pentru că era atât de slăbită, încât nu putea ține cartea în mână). În timp ce răsfoia paginile Bibliei, privirea ei s-a oprit asupra acestui pasaj din Scriptură. Când a citit că Isus a luat păcatele ei pe cruce, nu   s-a putut abține din emoție, a plâns și L-a lăudat pe Domnul pentru sacrificiul Lui în favoarea sa. După ce și-a șters lacrimile și-a întors privirea asupra cărții și, a făcut o descoperire care avea să facă o revoluție în sufletul său. A strigat către mama sa, care dorea să știe cu nerăbdare ce se întâmpla cu fiica sa.

„Mamă, știi că sunt vindecată deja?"

Mama i-a răspuns că nu înțelege ce se întâmplă, și astfel, tânăra   i-a arătata versetul. Neînțelegând încă ce anume se petrecea în inima fiicei sale, ea a încercat să o calmeze spunându-i să aibă răbdare, pentru că în curând totul se va termina. Atunci fata a protestat, exclamând: „Mamă, Dumnezeul nostru ne-a asigurat că prin rănile lui Iisus, am fost vindecați! Nu m-ai învățat tu să cred în tot ceea ce spune Biblia?" După ce a auzit răspunsul pozitiv din partea mamei sale, a cerut haine ca să se îmbrace. În zadar mama sa a încercat să o țină în pat, pentru că fata ei abia se ținea pe picioare. În următoarele două zile a mai avut sângerări, însă, începând cu a treia zi, starea ei s-a îmbunătățit și într-un timp scurt, și-a recăpătat greutate și sănătatea.

Cuvântul lui Dumnezeu, care nu poate să mintă (Numeri 23:19), ne asigură că slăbiciunile și păcatele noastre au fost luate de Mântuitorul nostru pe crucea de pe Gogota. În plus, Cartea Sfântă ne garantează că, prin rănile lui Isus, suntem vindecați. Ce spui despre acest lucru?

Prietene, dacă te-ai rugat Tatălui pentru vindecare, fă următorul pas și mulțumește-i pentru tămăduire. Poruncește-i răului ce se află în organismul tău, să iasă afară chiar acum, utilizând puternicul Nume a lui Isus, pentru că prin rănile suferite de Fiul lui Dumnezeu, am fost vindecați!

 

În Hristos, cu dragoste,

R. R. Soares

 

Rugăciune

Domnul să vă binecuvânteze!.