Mesajul zilei

28/10/2016 - SĂ NU TE TEMI DE FIUL PIERZĂRII

Căci taina fărădelegii a şi început să lucreze; trebuie numai ca cel ce o opreşte acum să fie luat din drumul ei

2 Tesaloniceni 2.7

Omul nelegiuirii, fiul pierzării va fi, într-o bună zi, revelat. Aceasta se va întâmpla înainte de întoarcerea lui Isus. Taina fărădelegii a început deja să lucreze, cel nelegiuit încă nu-și poate face apariția. La timpul potrivit, el se va arăta, dar, mulțumită lui Dumnezeu, Domnul Isus îl va nimici cu suflarea gurii Sale (2 Tesaloniceni 2.8). Nu trebuie să ne preocupăm cu fiul pierării, căci Fiul lui Dumnezeu domnește în inima noastră. Cu Isus, vom înfrunta orice situație și vom ieși biruitori (Romani 8.37).

Lumea se îndreaptă spre această zi, când fiul pierzării, omul fărădelegii, va veni cu o rezolvare pentru orice. Oamenii îl vor aplauda și, în același timp, se vor îndepărta de Dumnezeu. Însă, viitorul acestui nelegiuit va fi trist, căci, chiar de va rezolva problemele acestei lumi, nu va reuși să evite suflarea gurii Domnului.

Totul este deșertăciune (Ecclesiast 3.1-8), iar venirea acestui nelegiuit se va întâmpla puțin înainte de întoarcerea Domnului. În sfârșit, aceeași Evanghelie pe care Isus o propovăduia va trebui să fie împărtășită în toată lumea cu mărturie pentru ca să se manifeste.

”Patul” în vederea apariției acestui fiu rătăcitor este făcut. Toată capacitatea omului de a-și rezolva problemele va fi pusă la încercare și va da greș. Așadar, va apărea acest maestru care va aduce rezolvarea pe care umanitatea o va considera a fi cea mai bună. Ca și în zilele vechiului Imperiu Roman, cu circ și pâine, poporul va fi mulțumit.

 El se va așeza pe tronul lui Dumnezeu, dându-se drept dumnezeu, și, posedând toată capacitatea lui satana, se va folosi de orice șiretlic pentru a face umanitatea să rămână cu gura deschisă. În ultimele luni, am văzut cum toată lumea a procedat așa cu Barack Obama. Acest bărbat, de la o clipă la alta, a fost considerat ca cel care va da rezolvare la toate pe planetă și, de va reuși să facă astfel încât lumea să prospere și să trăiască mai bine, va fi, fără îndoială, purtat pe brațe și aclamat drept mântuitor al umanității. Fiul rătăcitor va reuși să aducă pacea care îi va face pe oameni să creadă că, acum, da, au găsit rezolvarea pentru orice. Așadar, Isus îl va nimici prin suflarea gurii Sale.

Niciun creștin nu trebuie să se preocupe cu acest nelegiuit, căci cine îl are pe adevăratul Împărat și  Domn domnind adânc în inimă, va avea capacitatea de a înfrunta orice atac al celui rău și să iasă biruitor. Este important ca, astăzi, să facem voia lui Dumnezeu și, când va sosi ziua fiului rătăcitor, Domnul va ști să stea cu ai Săi și nimic, absolut nimic, nu le va cauza vreun prejudiciu.                                                                                                                                                                                                                                               

 

În Hristos, cu dragoste,

 

R. R. Soares

 

Rugăciune

Domnul fie cu voi!