Mesajul zilei

08/11/2016 - BINECUVÂNTAREA COMPLETĂ

Preaiubitule, doresc ca toate lucrurile tale să-ţi meargă bine, şi sănătatea ta să sporească tot aşa cum sporeşte sufletul tău.

3 Ioan 1.2

Trebuie să ne meargă bine în toate lucrurile, pentru că avem deja totul de la Dumnezeu. Sănătatea ar trebui să fie un segment al vieții noastre de care să avem grijă, dar sufletul nostru, de asemenea, trebuie să fie bine. Cine nu înțelege Cuvântul pierde tot ce este mai bun în viață. Acceptă urarea de bine a Domnului și crede că ești cineva de valoare. Nu devine învingător, cine nu vrea!

În Biblie, nu există nicio contradicție. Ea ne spune că trebuie să ne meargă bine în toate, așa că nu trebuie să accepți niciun mesaj care propovăduiește contrariul. Creatorul, care este Atotputernic, nu poate să-și încrucișeze brațele, și să ne lase să suferim, iar apoi să spună că ne iubește. Acest lucru ar fi ipocrizie. Din contra, pentru cei care înțeleg voia Lui și o împlinesc, El este El Șadai - Dumnezeul mai mult decât suficient, care ne dă tot ceea ce este nevoie pentru a satisface nevoile noastre. Nu trebuie să acceptăm suferința în viața noastră. Bazându-te pe versetul pe care îl studiem, poți  cere acțiunea divină în favoarea ta.

Avem deja aceste urări de bine ale Domnului, astfel că depinde de noi să luăm inițiativa și să luptăm. Dacă vom face acest lucru în Numele Lui, El va intra în luptă și ne va da victoria. Ceea ce lipsește poporului lui Dumnezeu este să urmeze pașii arătați de Isus în Marcu 11.22-24. Din  această scriere, aflăm că suntem responsabili pentru lucrarea Atotputernicului în viața noastră, și tot ceea ce noi credem, ni se va îndeplini. Toate binecuvântările trebuie să fie obiective pe care trebuie să le atingem, iar sănătatea este unul dintre ele. Cuvântul declară că Domnul Isus a luat asupra Sa neputințele și durerile noastre, și prin rănile Lui suntem vindecați (Isaia 53.4,5). Acest lucru trebuie să fie baza în credința noastră. Având această afirmație, cel care este bolnav trebuie să intre în prezența lui Dumnezeu și să pretindă vindecarea sa. Când putem Cuvântul în acțiune, îl facem fericit pe Creator.

Dacă sufletului nostru nu-i merge bine, situația este gravă. Cum poate cineva care nu crede în Domnul să obțină ajutorul Lui? În cazul în care sufletului nu-i merge bine este din cauza faptului că persoana nu-i dă atenție Salvatorului. Cei care practică ceea ce Tatăl condamnă, declară defapt că Domnul nu are nicio valoare în viața lor. Dacă aceste lucru se întâmplă, persoana poate fi sigură că nu va putea câștiga în fața forțelor infernului.

Fii tare și cere eliberarea ta completă!

În Hristos, cu iubire,

R.R. Soares

Rugăciune

Domnul fie cu voi!