Mesajul zilei

09/05/2017 - EL VA VENI PENTRU CEI CE ÎL AȘTEAPTĂ

”Vegheaţi dar, pentru că nu ştiţi în ce zi va veni Domnul vostru.”

Matei 24:42

Umanitatea trăiește ca și cum totul ar dura o veșnicie și n-ar exista o zi pentru încheierea conturilor. Creatorul ne avertizează despre această zi, de aceea e bine să te pregătești. În ziua cea mare, toți genunchii trebuie să se îndoaie înaintea Domnului și cine îl va fi respins pe Fiul lui Dumnezeu nu va avea scuze care să îl scape de condamnarea de care fusese anunțată. Din nefericire, pierderea de vieți va fi mare. E important și trebuie luat în serios de cel care nu vrea să sufere o eternitate.

Mulți cercetători garantează că înainte de această zi, Biserica lui Dumnezeu va fi deja distrusă. Atunci, se va întâmpla necazul cel mare. Dacă azi, viața e deja grea- chiar dacă Biserica a avansat, iar pastorii dau mari revelații despre ce stă scris- imaginează-ți ce se va întâmpla când Ea va fi luată la Ceruri!

Venirea lui Isus nu va fi anunțată. Semnele au fost deja date și ele se vor împlini. Explozia Evangheliei pe care o observăm în țara noastră și în alte țări  e un semn că timpul se scurge. De aceea, fii pe fază! Mulți falși profeți vor anunța venirea Domnului. Vor fi unii oameni care vor anunța ziua și ora, dar aceștia ori au nevoie de tratament psihiatric ori sunt adevărați profeți ai diavolului.

Adevărul e că despre ziua aceea şi despre ceasul acela, nu ştie nimeni: nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl (Matei 24:36). Iată ce serioasă e ziua venirii lui Isus! Dumnezeu e alcătuit din trei ființe diferite (Tatăl, Fiul și Sfântul Duh), dar e un singur Dumenzeu. Această zi e atât de secretă, că nici Isus nu va ști de ea.

Urmând acest adevăr pronunțat de buzele Fiului Omului- Dumnezeul etern- cum putem accepta ca un simplu cetățean să aibă curaj să zică că el are revelația zilei, lunii sau a anului venirii Domnului? Cine afirmă că deține această revelație are nevoie de o eliberare spirituală.

Pe de altă parte, Isus a comparat venirea Sa cu cea a unui hoț: Să ştiţi că, dacă ar şti stăpânul casei la ce strajă din noapte va veni hoţul, ar veghea şi n-ar lăsa să-i spargă casa. (Matei 24:43). Nimeni nu știe când îl va vizita, el va apărea când se așteaptă mai puțin. E bine să stăm de veghe, ca această zi să nu ne găsească nepregătiți, căci tot ce a zis Domnul se va împlini!

Veghează ca să nu pierzi șansa și însușește-ți ce-ți aparține. Nu lăsa lucrurile lumești să-ți încarce sufletul și să dormi când va veni ora. El va veni pentru cei care Îl așteaptă.

 

Întru Hristos, cu dragoste,

 

R. R. Soares

Rugăciune

Domnul fie cu voi!