Mesajul zilei

25/12/2017 - DE CE SĂ RENUNȚI?

„Căci adevărat vă spun, câtă vreme nu va trece cerul și pământul, nu va trece o iotă sau o frântură de slovă din Lege, înainte ca să se fi întâmplat toate lucrurile.”

Matei 5:18

Cuvântul care pornește din gura lui Dumnezeu vine cu toată puterea Celui Prea-Înalt, și este Domn în orice situație. Nu mă refer doar la ceea ce este scris în Scripturi, ci la ceea ce înțelegem și, prin urmare, ne sare în ochii. În revelațiile pe care Dumnezeu ni le oferă, există puterea necesară pentru a îndeplini făgăduielile Sale. Acesta este motivul pentru care oricine se încrede în ceea ce i se spune și își asumă poziția în Hristos va avea parte de aceleași binecuvântări care au avut loc cu frații noștri din trecut. Diferența dintre ei și ceilalți oameni a fost că ei au acceptat Cuvântul lui Dumnezeu așa cum este.

Cuvântul lui Dumnezeu este Domnul Iisus Însuși. El este Cuvântul Divin întrupat și așa trebuie să Îl cunoaștem. Nu există nicio forță în lume care să poată distruge Cuvântul divin sau care să îi împiedice acțiunea căci este etern, invincibil și de neînlocuit din toate punctele de vedere. După ce a fost rostit, situația este sub controlul Său.

Ce a spus Dumnezeu nu va înceta niciodată să fie înfăptuit întrucât Cuvântul Său este Lumina care respinge întunericul. Vine odată cu puterea de a realiza ceea ce anunță și dacă noi credem în mesajul Cerurilor, deschidem calea pentru ca lucrarea să fie înfăptuită. Chiar dacă totul este trecător, ceea ce a grăit Domnul nu va trece niciodată. Vezi ce a spus despre tine în Scripturi, crede și vei avea mâna divină acționând în favoarea ta. Dumnezeu este Cuvântul. El va face ceea ce făgăduiește și anunță.

Greșeala pe care o fac mulți creștini este că se uită la dificultăți. Fratele meu, nu măsura cu posibilitățile tale omenești puterea lui Dumnezeu din Cuvântul care îți este trimis. Cuvântul lui Dumnezeu vine de sus și este mai puternic decât toate forțele care încearcă să te înfrângă. Nu lăsa dușmanul să te facă de rușine, căci în Cuvântul pe care Domnul ți l-a trimis vei găsi capacitatea de a învinge în lupte.

Deseori uităm ce promitem, dar Dumnezeu nu face asta. El dă socoteală pentru tot ceea ce ieșit pe buzele Lui. El nu vorbește niciodată de dragul de a vorbi, dar ceea ce spune sunt judecăți care funcționează oriunde în lume și în orice situație. Astăzi, în această clipă, tot ceea ce a spus despre tine poate fi îndeplinit.

Momentul în care trăim este plin de speranță, căci înțelegerea Cuvântului divin pe care o avem este mai profundă decât omenirea a avut-o vreodată. Dumnezeu mută cerul și pământul pentru a îndeplini ceea ce buzele Lui au anunțat. Așa că fă parte din planul divin. Fiți neînfricat și curajos pentru că, fără îndoială, ce e mai bun urmează să se întâmple.      

 

Întru Hristos, cu dragoste,

R. R. Soares

 

Rugăciune

Domnul fie cu voi!