Mesajul zilei

27/12/2017 - IMPORTANȚA ÎNDEPLINIRII VOINȚEI LUI DUMNEZEU

„Dar El, drept răspuns, a zis: "Mama Mea şi fraţii Mei sunt cei ce ascultă Cuvântul lui Dumnezeu şi-l împlinesc."

Luca 8:21

Dumnezeu a păstrat pentru fiii Săi cea mai mare slavă: să Îi înfăptuiască lucrarea. Cel care dă până și un pahar cu apă fiilor Lui nu va pierde niciodată răsplata. Persoana care se pune la dispoziția divină și face ceea ce Îl mulțumește pe Domnul este respectat de autoritățile spirituale din ceruri, îngerii și demonii deopotrivă. Spiritele rele îi știu pe cei care se lasă folosiți de Preamăritul și se tem că vor deschide gura și vor grăi în Numele lui Iisus.

Satana știe că după decizia de a ne converti la Evanghelie a pierdut orice șansă de a mai ajunge la noi, dar ne poate ispiti. Așa că se străduiește să ne atragă în afara planului divin prin darurile spectaculoase pe care le oferă. Trebuie să rămâi vigilent și să nu cedezi câtuși de puțin dorințelor tale pentru că vei pierde comuniunea cu Dumnezeu. Satana nu ne ispitește doar cu păcate precum prostituția, adulterul, și altele, dar și cu aspecte financiare, probleme de familie sau propuneri absurde.

Greșeala pe care o fac mulți creștini este că doar aud Cuvântul. Se bucură să Îl audă pe Domnul cum grăiește. Unii chiar se emoționează și plâng, dar atât. Frații mei, trebuie să practicăm ceea ce ne este arătat în Cuvântul lui Dumnezeu, având în vedere faptul că Domnul nu ne-ar da nicio revelație doar de dragul de a da. Tot ceea ce ne grăiește este fundamental și face parte din planul Său măreț pentru omenire. Un leac simplu este de mare valoare pentru a mări credința celor care aud despre el. Așadar, nu sta pe gânduri. De fiecare dată când auzi vocea lui Dumnezeu și înțelegi prin Cuvânt că aceasta este voința Lui pentru viața ta, profită de ocazie, căci atunci când ne face revelații, Dumnezeu și-a folosit deja puterea pentru a înfăptui cele în care credem.

Cine nu ar vrea să facă parte din familia Domnului? Toată lumea ar vrea, nu-i așa? Acest lucru este posibil, trebuie doar ca persoana să asculte și să îndeplinească voința divină care i-a fost revelată. În momentul în care decizi să faci ceea ce ți s-a spus, în lumea spirituală deja se anunță că ești membru al familiei lui Dumnezeu. Oare Domnul ar sta cu brațele încrucișate dacă unul dintre ai Lui ar fi în pericol?

Nu există răsplată mai mare decât a face parte din poporul lui Dumnezeu. Acest privilegiu este disponibil pentru toți cei care primesc credința pentru a-I înfăptui lucrarea. Sunt sigur că El nu este un șef rău și nu ne va abandona în eternitate așa cum fac angajatorii de pe această lume.   

 

Întru Hristos, cu dragoste,

R. R. Soares

 

Rugăciune

Domnul să vă binecuvânteze!