Mesajul zilei

11/01/2018 - SUCCESUL TĂU ESTE DECRETAT

“Ferice de omul care îşi pune încrederea în Domnul şi care nu se îndreaptă spre cei trufaşi şi mincinoşi!”

Psalmii 40.4

Dumnezeu a dat deja condițiile necesare pentru ca copiii Săi să triumfe în totul. Decretul privind succesul tău a fost deja semnat, dar există trei cerințe care trebuie îndeplinite. Ceea ce a spus Domnul în Cuvântul Său se va întâmpla automat când aceste condiții vor fi îndeplinite. În acest fel, nimeni nu va putea împiedica împlinirea Scripturilor.

 Cu toate acestea, pentru ca succesul tău să devină realitate, este important să se respecte trei condiții: 1) punerea încrederii în Domnul; 2) nerespectarea celor trufași, 3) nici respectarea celor care se abat către minciuni. Oricine respectă astfel de cerințe va obține un succes deplin în munca sa. Acum, nici una dintre ele nu poate fi lăsată deoparte.

 1) Pune-ți încredere în Domnul - încrederea noastră nu poate fi niciodată pusă în credința pe care o are un oarecare predicator, chiar și în cei care s-au dovedit a fi sfinți și puternici în Dumnezeu. Nu contează ce spun ei; pentru a avea succes în bătălii, trebuie să ne punem credința în Domnul.

 2) Nu respectând trufașii - sunt mulți oameni în lucrarea lui Dumnezeu care se înclină spre trufie. Unii, pentru că s-au consacrat și au obținut favoarea divină, ajung să se creadă mai presus decât ceilalți. Ei știu, dar nu vor să accepte că se predau inamicului. Cei care îi respectă ca oameni aparte își vor pierde binecuvântarea.

 3) Nerespectarea celor care se abat către minciună - Acest avertisment a fost făcut cu o mie de ani înainte de nașterea lui Isus. Psalmistul a declarat că vor exista oameni care s-ar abate spre minciună. Traiectoria Bisericii Romane dovedește acest lucru, iar rezultatul deviației sale a fost o falsificare a învățăturilor biblice. Astăzi, există și grupuri evanghelice care caută "noutăți" și abandonează harul divin. Fratele meu, nu accepta nici una dintre "ordonanțele" lor, pentru că este suficient ceea ce este scris în Biblie.

 Dumnezeu a pus limite copiilor lui Israel în legătură cu Țara Făgăduinței. Nu ar trebuiau să depășească ceea ce a fost determinat. Ca și ei, noi avem Scripturile ca limită. Ceea ce nu a fost pus în Cartea Sfântă nu ne aparține nouă, ci Domnului. Nimeni nu va deveni câștigător dacă nu respectă parametrii biblici.

 Țara Făgăduinței este foarte bogată. În ea există totul pentru nevoile noastre și pentru ca noi să îndeplinim voința divină. Ceea ce trebuie să facem este să ne dedicăm să-i explorăm resursele, care, apropo, sunt vaste și inepuizabile. Instrucțiunile sunt în Biblie, așa că urmează-le și vei fi uimit de succesul tău, care a fost deja decretat.

 

Întru Hristos, cu dragoste,

 

R. R. Soares

Rugăciune

Domnul fie cu voi!