Mesajul zilei

03/03/2018 - REVELAȚII FRUMOASE

“Sufletul nostru nădăjduieşte în Domnul; El este ajutorul şi scutul nostru. Da, inima noastră îşi găseşte bucuria în El, căci avem încredere în Numele Lui cel sfânt”.

Psalmi 33:20,21

Nu este nimic mai plăcut decât să îl aștepți pe Domnul. El este singurul care te poate ajuta, căci El niciodată nu a mințit sau a spus ceva inutil, toate promisiunile Sale au fost îndeplinite. Așteptarea Lui este secretul unei vieți fructuoase și al unei călătorii de succes. Asta nu înseamnă că trebuie să stai cu mâinile în sân și să spui că atunci când Dumnezeu dorește, El îți va da binecuvântarea. Cel care face acest lucru greșește foarte tare și trebuie să asculte Cuvântul sfânt, astfel încât, după ce a înțeles ce i se cuvine, să-și asume poziția și să se străduiască să-și îndeplinească visul.

Preamăritul este gata să ne ajute ori de câte ori este necesar. Să nu se îndoiască nimeni de atotputernicia Dumnezeului nostru, căci într-adevăr el poate să facă toate lucrurile și, prin urmare, poate să ne ajute orice am avea nevoie. Dacă ar exista vreo situație în care El nu ar putea să împlinească ceea ce a făgăduit, atunci nu ar mai fi Dumnezeu. Dar adevărul este că Domnul nostru este complet și desăvârșit (Numeri 23:19, Deuteronom 32: 4a). 

Dacă Îl avem pe Atotputernicul ca Scut, putem să dormim liniștiți, căci nicio armă făurită împotriva noastră - nici o unealtă pe care inamicul o pregătește - nu va reuși să ajungă la cei care Îl pun pe Preamăritul ca Protector (Isaia 54:17). Aceasta înseamnă că slujitorii lui Dumnezeu ar trebui să trăiască fără teamă, pentru că iadul poate chiar să făurească și să arunce spre noi cele mai mortale săgeți, pentru că acestea nu ne vor nimeri.           

Nu avem de ce să trăim în amărăciune, căci Cuvântul lui Dumnezeu este bucuria inimii noastre. De aceea, noi care iubim neprihănirea Domnului, trebuie să cântăm și să ne fericim mereu. La urma urmei, cum am putea să ne purtăm altfel dacă trăim în atmosfera divină și suntem înconjurați de un zid de foc?           

Fiii lui Dumnezeu trebuie să înțeleagă că întru Hristos, ei au totul. Puterea divină ne-a dat deja ce era necesar pentru a avea o viață prosperă și abundentă. Nu există și nu va exista niciodată o persoană care să îndrăznească să creadă în ceea ce anunță Scripturile și să nu reușească să obțină victoria completă! 

Astfel, orice ar fi, ai încredere în Atotputernicul, pentru că, indiferent de provocările cu care te confrunți, soluția stă în folosirea Numelui Său. Dacă faci acest lucru cu credință, puterea lui Dumnezeu va putea să lucreze în favoarea ta. A acționa în Numele lui Iisus este ca și cum ai avea pe Domnul Însuși ocupându-se de acea problemă. Așa că fii fără teamă și declară-ți drepturile întru Hristos!        

  

Întru Hristos, cu dragoste, 

R. R. Soares

Rugăciune

Dumnezeu este alături de poporul român!