Mesajul zilei

27/04/2018 - TREI DECLARAȚII

“Atunci noi ne vom bucura de biruinţa ta şi vom flutura steagul în Numele Dumnezeului nostru. Domnul să-ţi asculte toate dorinţele tale!

Psalmi 20.5

În acest pasaj biblic găsim trei afirmații importante. Prima este că noi trebuie să ne bucurăm în Domnul pentru mântuirea pe care El ne-o dă.

Există două tipuri de bucurie: cea care vine de la Dumnezeu și cea care vine de la om. Bucuria Domnului este un dar divin extrem de important; este tăria noastră, care căutăm în Cel Prea-Înalt soluția problemelor noastre (Neemia 8:10b). De aceea, nu va fi niciodată revocată și nu este nimeni care să ne poată îndepărta de la noi. Pe de altă parte, bucuria care vine de la om nu ajută nici la îndeplinirea porunci divine nici în a demonstra calea în care îl slujim pe Dumnezeu, deoarece această înțelegere vine în inima noastră când suntem vizitați de Tatăl ceresc.

A doua afirmație este că atunci când inima se bucură, putem, în Numele Domnului, să fluturăm steaguri - să ridicăm steagul și să pornim la atac. Prin urmare, fratele meu, indiferent de mărimea dușmanului sau de puterea pe care o posedă, vei primi autoritatea divină și vei putea să anulezi orice lucrare a răului. Nu fugi niciodată de la bătălie și nu te plânge de ceea ce vrea să-ți facă diavolul. Ridică-te în Numele lui Isus, cerându-ți drepturile, pentru că acelora care fac acest lucru, cu siguranță, le este rezervată victoria. Începe acum să fă voia divină și să vedea că nimic altceva nu te mai poate ține înapoi.

Inima ta se bucură deja? Așadar, înfige steagurile și cere cu încredere ca toată puterea răului să iasă din viața ta. Dacă Satana te-a ispitit, scapă de ispită acum, folosind puterea Numelui lui Isus. Dacă cel rău te-a atins cu o boală, nu lăsa pentru mai târziu! Să-ți însușești, în acest moment, autoritatea ta și să alungă boala cu hotărâre, căci așa trebuie să fie respinsă fiecare săgeată a adversarului.

În cele din urmă, ultima afirmație este că Domnul va împlini toate cererile care îi sunt adresate, cu condiția să ridicăm cu bucurie steagul credinței! Deci, nu încerca să uiți ce face diavolul în viața ta și nici minți, spunând că nu ai suferit, pentru că asta îi va da și mai multă dorință de a te persecuta. Dacă ridici steagul războiului și mergi la luptă - mărturisind ceea ce spune Cuvântul lui Dumnezeu în loc de a te declara slab - vei fi victorios!

 

            Întru Hristos, cu dragoste,

 

            R. R. Soares

Rugăciune

Domnul fie cu voi!