Mesajul zilei

19/06/2018 - ESTE TIMPUL SĂ ÎL CĂUTĂM PE DOMNUL

“Semănaţi potrivit cu neprihănirea, şi veţi secera potrivit cu îndurarea. Desțeleniți-vă un ogor nou! Este vremea să căutaţi pe Domnul, ca să vină şi să vă plouă mântuire.”

Osea 10:12

Niciun fermier nu seamănă pământurile aleatoriu. Mai întâi studiază solul și așteaptă momentul ideal pentru a-l prăși și pregăti. Deci, când totul este pregătit și a sosit momentul potrivit, aruncă cele mai bune semințe. El urmează această lege a plantării și recoltei, care a fost creată de Domnul și este cunoscută tuturor celor care știu să cultive pământul. Este un fel de lege eternă pe care Cel Preaînalt a creat-o pentru ca lucrările Sale să reușească.

În mod similar, rețineți când, cum și unde ați semănat. Puteți să semănați potrivit cu neprihănirea atunci când vedeți că Domnul a deschis calea. Astfel, nu veți pierde niciodată oportunitățile pe care Tatăl vi le acordă, căci ele vor deschide porțile puterii divine pentru a intra în acțiune. Înțelegerea voastră trebuie să fie deschisă, arată și bine pregătită să asculte Cuvântul lui Dumnezeu. Nu lăsa dușmanul să te acuze; dacă există vreun păcat ascuns în inima ta, mergi la Cel Preaînalt și mărturisește-l. De asemenea, caută persoana față de care ai greșit cu atitudinile greșite și rezolvă-ți problemele. Altfel, problema va persista, deoarece puterea divină nu poate funcționa pe un câmp care, în loc să fie pregătit, este încă plin de spini și pietre.

Recoltarea sămânței bune pe care o plantăm în Împărăția lui Dumnezeu trebuie să fie făcută cu îndurare. Prin intermediul acestora vom învăța care este momentul potrivit pentru a ne primi binecuvântarea. Apoi, când vom primi această revelație, va trebui să acționăm cu toată puterea și înțelegerea noastră, căci așa trebuie să-L slujim pe Atotputernicul.

Nu ți s-ar fi putut întâmpla ceva mai bun în viață. Acum este timpul să te pocăiești, să lași greșeala în urmă și să devii un om care merge alături de Dumnezeu. Cheamă-L pe Cel Preaînalt, caută în El soluția problemelor tale și crede în puterea Domnului, căci astfel dușmanul va fi înfrânt. Cheamă-L pe Dumnezeu câtă vreme este aproape (Isaia 55:6)! Cu toate acestea, cei care nu profită de acest timp de vizită divină vor vedea că au pierdut mult.

Ce promisiune minunată! Domnul ne va aduce dreptatea! Nu vor fi doar câteva picături, ci o adevărată ploaie. Trebuie să înțelegi că acest moment prin care trece omenirea este cel mai bun pe care l-a cunoscut vreodată pe pământ. Astăzi este o zi de credință extremă și deplină, în care să te bucuri de tot ceea ce promite ploaia de binecuvântări pentru toți cei care cred în Domnul.

 

Întru Hristos, cu dragoste,

 

            R. R. Soares

Rugăciune

Domnul să vă binecuvânteze!