Mesajul zilei

20/08/2018 - CUM VREA DUMNEZEU SĂ TE VADĂ

“Laudele lui Dumnezeu să fie în gura lor, şi sabia cu două tăişuri, în mâna lor, ca să facă răzbunare asupra neamurilor şi să pedepsească popoarele”

Psalmi 149:6,7

Cât de frustrant trebuie să fie pentru Dumnezeul nostru să vadă că o parte din poporul Său este învinsă în credință. Ei trebuie să înțeleagă că Atotputernicul nu vrea să ne vadă plângând, blestemând ziua în care am fost născuți, plecându-ne în fața inamicului și plângându-ne de orice nenorocire. Cel Preaînalt vrea ca noi să fim biruitori în toate luptele. Prin urmare, dacă dușmanul te face să suferi cu ceva rău, îți domină viața cu pasiuni interzise sau te oprimă cu gânduri negative sau imorale, dai o mărturie greșită cu privire la credința ta.

Dacă te descoperi întru Hristos și îți asumi credința, Dumnezeu va fi gata să așeze pe buzele tale laude înalte - cele pe care nimeni nu le-a descoperit vreodată. Pentru fiecare dintre fiii Săi, Tatăl Ceresc dorește să fie împlinit și pentru aceasta nu Își va lăsa Cuvântul să cadă la pământ. Vei fi uimit de ceea ce vei putea face pentru a aduce slavă acestei ființe care a realizat o asemenea mântuire pentru noi.

Stăpânul Armatelor Cerești nu vrea ca vreunul din fiii săi să trăiască oprimat sau dominat de forțele răului. El vrea doar să-i vadă ca soldați ai crucii, purtând Cuvântul, care este mai tăietor decât orice sabie cu două tăișuri (Evrei 4:12). Generalul nostru te vrea în acțiune, mânuind această sabie, care este o armă de atac, nu de apărare.

Religiile fac un lucru foarte rău, pentru că sunt dăunătoare, învață multe lucruri fără valoare și fac multe persoane să fie legate de spiritele rele, transformându-le în victime ale păcatului, deoarece se implică în droguri, necinste, adulter , homosexualitate și alte comportamente deviante. Creatorul vrea ca toți fiii săi să se răzbune pe nații. Nu poți să stai deoparte, în timp ce gazdele spirituale - conglomerat de spirite rele - oprimă atâția oameni nevinovați.

Fratele meu, nu este bine să-l mâniem pe Domnul. Demonii care domină și distrug mulțimile trebuie să audă mustrări divine din gura ta. Deci nu te lăsa pe tânjeală, nu lăsa diavolul să te prindă cu minciunile lui, nu te lăsa păcălit de nicio greșeală. Ceea ce trebuie să facă fiecare fiu al lui Dumnezeu este să rămână ferm în credința sa, cu ajutorul sabiei cu două tăișuri - să taie atât în spirit, cât și în fizic, pentru a mustra agenții infernului.

Pentru a fi izbăviți de rău, Iisus a plătit scump. De aceea, haideți să nu mai fim o pradă ușoară în mâinile dușmanului și să devenim biruitori în toate. Știm că religia înseamnă transmiterea de învățături incomparabile cu Scripturile, așa că trebuie să fugim de ea și să fim așa cum Domnul dorește să fim.

 

Întru Hristos, cu dragoste,

        

         R. R. Soares

Rugăciune

Domnul fie cu voi!