Mesajul zilei

06/09/2018 - SPUNE AMIN LA CEEA CE DUMNEZEU A FĂGĂDUIT CĂ VA FACE CU TINE

“Domnul te va călăuzi neîncetat, îți va sătura sufletul chiar în locuri fără apă și va da din nou putere mădularelor tale; vei fi ca o grădină bine udată, ca un izvor ale cărui ape nu seacă.”

Isaia 58.11

Spune amin făgăduielilor divine - mai ales celei pe care tocmai ai citit-o! Nu este posibil să comparăm Dumnezeul nostru cu nimeni, pentru că atunci când ne așteptăm cel mai puțin, El ne surprinde cu o declarație de genul acestui verset. Acest Dumnezeu este fantastic, puternic și, fără îndoială, putem spune că El este prea de tot. El nu ne-a chemat să trăim în boală, cu gânduri greșite, păcătuind tot timpul. Mai degrabă, El are planuri frumoase pentru viața fiecăruia dintre copiii Săi. Bucură-te, căci Atotputernicul te va conduce la fapte bune.

În acest pasaj din cartea lui Isaia, Dumnezeu făgăduiește că nu ne vom rătăci, căci El Însuși va fi Călăuza noastră. El știe unde a pus aurul acestei lumi când a creat Pământul și care, în viitorul apropiat, va aduce profituri bune. Cel mai important este însă că El vrea să ne folosească în evanghelizarea mondială. Cei care participă la aceasta vor avea cu siguranță o recompensă care nu se va seca niciodată.

Pregătește-te! Pentru ca tu să fii binecuvântarea pe care Cel Preaînalt a plănuit-o pentru viața ta, El te va hrăni cu atâta pâine din Cer, ca sufletul tău să fie săturat, chiar dacă ești într-o regiune unde nu plouă. Tot ce ai de făcut este să-l lași pe Domnul să te lumineze și să nu te implici în nici o lucrare al arhi-dușmanului, care vrea doar să te înșele cu minciunile sale diabolice. Evită orice fel de păcat, consacră-te întotdeauna Domnului și rămâi ferm în credință.

Structura ta va fi întărită pentru a suporta greutatea binecuvântărilor și a responsabilității pe care le vei avea de acum înainte pentru atâtea vieți care trebuie să cunoască Adevărul, care este Isus (Ioan 14:6). De fapt, sunt multe lucruri pe care Dumnezeu vrea să le facă prin intermediul tău. Bucură-te, căci a venit vremea cântării (Cartea Cântărilor 2:12)! Viața ta va fi atât de frumoasă încât vei fi comparat cu o grădină adăpată. De asemenea, din gura ta vor ieși cuvinte care vor stinge setea mulțimii. Deci, lasă Dumnezeul cel Viu să trăiască în tine.

Pentru că îl iubești, El vrea să te îndrume înspre a fi binecuvântarea multor vieți. Așa cum i-a spus lui Avraam, Cel Atotputernic vorbește și El inimii tale: vei fi o binecuvântare! (Geneza 12:2b). El nu te-a chemat pentru că ești în stare, ci ca să-ți dea abilitatea care vine de Sus. Cu aceasta, nu vei mai fi batjocorit, luat în derâdere sau compătimit, ci un exemplu pe care oamenii vor căuta să-l urmeze ca să învingă.

 

            Întru Hristos, cu dragoste,    

            R. R. Soares

Rugăciune

Domnul fie cu voi!