Mesajul zilei

27/08/2019 - IZBĂVIȚI ÎNTRU VEȘNICIE

Şi ne-a izbăvit de asupritorii noştri, căci în veac ţine îndurarea Lui!

Psalmi 136.24

Diavolul știe că tu ai fost slobozit pentru totdeauna de sub autoritatea lui și că vremea suferinței a trecut. De aceea, odată ce ai descoperit Adevărul, el va trebui să dea înapoi și fără a te mai asupri. Așadar, pregătește-te, căci acest mesaj va trebui să te facă să iei cea mai importantă dintre hotărâri: aceea de a se opune suferințelor. În acest fel, nu te vei mai supune atacurilor lui Satana împotriva vieții tale.

Afirmația că Domnul ne-a izbăvit de vrăjmași înseamnă că puterea diavolului de a te chinui s-a terminat. Fiind în afara câmpului de acțiune a celui rău, nu vei fi stăpânit de el. Acum, ca membru al familiei sfinte și aflându-te în Împărăția lui Dumnezeu, nu mai ai nicio suferință de purtat. Cu Hristos, în toate lucrurile ești mai mult decât biruitor întru veșnicie (Romani 8.37).

În cazul în care suferi din cauza vreunui rău, nu te teme. Puterea diavolului de a te atinge nu este adevătată; el va continua să te asuprească dacă îi dai voie. Ori, tăcerea ta față de Adevăr și teama că el te poate distruge cu totul funcționează ca un catalizator pentru ca să continue în a-ți face rău. Însă, poți și trebuie să te ridici acum pentru a cere sfârșitul atacului celui rău și, așa se va întâmpla, căci Dumnezeu Își începe lucrul când tu determini.

Atitudinea ta în Numele lui Isus distruge puterea vrăjmașului în viața ta. De aceea, fii tare și puternic pentru a birui în bătălii. Vrăjmașul nu mai poate acționa în viața celui care este în legătură cu puterea sfântă și nu se lasă biruit de minciunile diavolului. Nu-ți lua ochii de la Cuvântul Învățătorului și umblă pe apele furtunii, știind că nu te vei scufunda.

Cine crede în Isus trebuie să-și ceară drepturile. Tu ai fost înlocuit de Domnul pe crucea de pe Calvar pentru a nu lăsa ca nicio lucrare a Iadului să se manifeste în viața ta. Așadar, îndreaptă-te către răul ce te supără, strigându-l pe nume, și cere ca el să iasă imediat. Vrăjmașul nu suportă să audă pe nici un om întărit de ceea ce spune Biblia și, astfel, nu va reuși să te mai atace.

Nu există nimic din ceea ce ai făcut care să-L facă pe Domnul să te dea pe mâna celui rău. De vei crede că necazul ce te încearcă este prin voia lui Dumnezeu, ca și cum ar fi fost o pedeapsă, din cauza vreunei greșeli comise, atunci ai fost amăgit de vrăjmaș. Așadar, pentru a fi izbăvit, mărturisește-ți păcatele și vei fi iertat chiar acum.  

            Dumnezeu este dragoste (1 Ioan 4.8), și El nu ar face niciodată pe cineva să sufere. Dimpotrivă, El are sarcina de a izbăvi pe toată lumea de răutățile lui Satana. În acest moment, poți fi izbăvit pe deplin de orice lucrare diavolească. Ceea ce ai de făcut este de a te împăca cu Domnul și, cu credință și hotărâre, să nimicești răul.  

 

În Hristos, cu dragoste,

 

           R. R. Soares

Rugăciune

Domnul fie cu voi!