Mesajul zilei

12/07/2020 - SINGURUL DOMN ȘI ÎMPĂRAT PESTE TOT PĂMÂNTUL

Şi Domnul va fi împărat peste tot pământul. În ziua aceea, Domnul va fi singurul Domn şi Numele Lui va fi singurul Nume.

Zaharia 14.9

Aceste cuvinte au fost spuse de Duhul Sfânt, și nu de vreun fanatic ; astfel, sunt demne de crezare. În ciuda creșterii nelegiuirilor, Împărăția lui Dumnezeu se va mări surprinzător în ultimul timp. Nu va exista om care să nu cunoască pe Isus ca Împărat și Domn peste tot pământul și să nu se teamă de Numele Său. Toate lucrurile vor trece, dar Cuvintele Domnului nu vor trece (Matei 24.35).

Prin starea actuală a lucrurilor, pare greu de crezut că asta se va întâmpla; însă, va exista oare ceva care să poată împiedica pe Domnul de a lucra? Adevărul este că Isus va fi cunoscut ca singurul Împărat. Înțelepții se vor duce la El pentru a-și cere iertare păcatelor și mântuirea sufletelor, căci legea Învățătorului va fi primită peste tot. Lumea este pregătită pentru marea evanghelizare ce va cuprinde planeta, ducând milioane de oameni la mântuire.

Slava lui Dumnezeu umple tot pământul. Oriunde te vei duce, vei afla puterea lui Dumnezeu gata de a face minuni. Propovăduitorii trebuie să fie mai curajoși și încrezători pentru a face minuni prin credință. Când cineva se convinge că poate face același lucrări pe care Isus le făcea, ministerul acestuia se preschimbă din apă în vin. Cu toate acestea, stai de veghe fiindcă, în vreun fel sau altul, diavolul te va ispiti.

Îți poți oare imagina că Cel Preaînalt va lăsa ca sacrificiul Fiului Său să rămână necunoscut cuiva? Ceea ce a fost făcut pentru om se va împlini pentru cei ce cred. Isus va fi recunoscut drept Domn peste toată lumea. Când toți oamenii vor fi auzit adevărata Evanghelie, propovăduită prin puterea Duhului Sfânt, sfârșitul va veni. Vremea în care Cel Atotputernic va face minuni mari stă să sosească.

Înțelepciunea lui Dumnezeu nu va fi făcută de rușine, iar lucrarea Sa va fi cunoscută drept cel mai bun lucru ce a putut fi făcut pentru oameni. Fără îndoială, nu am văzut încă măreția propovăduirii Cuvântului Domnului, cum vom vedea în viitorul apropiat. Puterea Celui Preaînalt nu și-a pierdut capacitatea de a lucra și, când orice creștin își va fi ocupat locul, Tatăl Se va arăta cum este.

Acolo unde s-a înmulţit păcatul, harul lui Dumnezeu s-a înmulţit şi mai mult (Romani 5.20), astfel încât putem spune că unde Satana a biruit, Domnul Isus va fi recunoscut și încununat drept Împărat. Dumnezeul cel sfânt și adevărat va domni peste tot pământul. Oamenii trebuie să se întărească în credință și să fie gata de luptele ce vor veni ; astfel, harul lui Dumnezeu va ajunge la tot mai mulți oameni pentru a le da adevărata viață veșnică.

Suntem semănătorii adevăratei vieți veșnice ce va stăpâni tot pământul și, de aceea, trebuie să ne străduim ca toată lumea să cunoască pe Domnul, care este Singurul Împărat.

 

În Hristos, cu dragoste,

 

R. R. Soares

Rugăciune

Fie Domnul cu voi!