Mesajul zilei

24/08/2020 - NU EXISTĂ GREȘEALĂ ÎN LEGEA LUI DUMNEZEU

Legea Domnului este desăvârşită şi înviorează sufletul; mărturia Domnului este adevărată şi dă înţelepciune celui neştiutor.

Psalmi 19.7

Când un neștiutor înțelege ce este scris în Scripturi, găsește fericirea. Din acel moment, are un țel, căci știe ce are de făcut pentru a se apăra și ataca. Ceea ce a înțeles este legea Cerurilor pentru viața sa ; de aceea, nu trebuie niciodată să nesocotească ceea ce i-a fost revelat. În caz contrar, nu va reuși să înfrunte forțele răului. În revelație este putere pentru a-l duce către victorie.

Nu există greșeală în ceea ce Dumnezeu spune. Ceea ce Domnul te-a făcut să cunoști aduce cu sine puterea pentru a face din viața ta un șir de succese depline. Cel Preaînalt nu Și-ar bătea niciodată joc de cineva, promițând că face un lucru și, în același timp, să-Și astupe urechile la strigătele lui. De aceea, fii de neclintit și puternic cu ceea ce ți-a fost revelat, căci fericirea ta depinde numai de lucrarea ta în Cuvântul lui Dumnezeu.

Legea pe care Domnul ți-o dă îți reface sufletul. Ori, odată cu păcatul lui Adam, sufletul omului a fost ciuntit și a rămas fără puterea necesară pentru a înfrunta cu succes atacurile vrăjmașului. Cu această lege desăvârșită, ești acceptat pentru a profita de drepturile tale în Hristos.

Ceea ce Dumnezeu a spus inimii tale este mărturia Lui că este credincios. Chiar dacă toate lucrurile din această lume vor trece, cuvintele Domnului nu vor trece niciodată (Marcu 13.31). Ceea ce Dumnezeu ți-a spus va fi împlinit în totalitate absolută. Așadar, nu înceta de a crede pentru a reuși tot ceea ce ți-a fost arătat, căci va avea loc exact cum a fost spus. Primind îndrumarea sfântă, ai început să faci parte din grupul oamenilor ce biruiesc mereu.

Mărturia lui Dumnezeu dă înțelepciune celor neștiutori. El ne învață ceea ce trebuie făcut într-o anumită situație. De aceea, străduie-te să asculți de glasul sfânt, căci Domnul are legământ numai cu ceea ce i-a ieșit de pe buzele Sale. Purtându-te așa cum ți-a fost spus, nu vei ști ce este nereușita ; dimpotrivă, te vei realiza. Cine a primit mărturia poate intra acum în bătălie.

Nu înceta de a cere împlinirea a aceea ce ai aflat că îți aparține. Dumnezeu Se bucură văzându-Și fiii purtându-se cu înțelepciune. Cu legea ce ți-a fost revelată, ai devenit judecător în problema respectivă. Acum, hotărârea ta este cea care contează și, de aceea, nu fă nicio învoială cu vrăjmașul, și nici nu te teme de el.

Sufletul îți este refăcut pentru a putea să-și însușească ceea ce îți aparține. Nu mai întârzia nici măcar o secundă. Dumnezeu se uită la cum te porți chiar acum. Dacă nu te lași cuprins de îndoială, de neîncredere sau de orice altă minciună a diavolului, vei reuși să obții victoria. Așadar, nu-ți irosi șansa. Profită din plin de drepturile tale în Hristos.

 

În Hristos, cu dragoste,

 

R. R. Soares

Rugăciune

Domnul fie cu voi!