Mesajul zilei

20/10/2020 - FĂ O BUNĂ CURĂȚARE

Dar Domnul i-a zis: "Voi, fariseii, curățați partea de afară a paharului și a blidului, dar lăuntrul vostru este plin de jefuire și de răutate.

Luca 11.39

Nu există nimeni căruia să-i placă să trăiască în mizerie. Există totuși oameni care au interiorul lor, cel mai mare gunoi. Una, dintre lucrările pe care Cuvântul lui Dumnezeu, o face în viața noastră, este de a ne oferi demnitate, să trăim așa cum a trăit Domnul Isus; cu toate acestea, din păcate, majoritatea oamenilor încă nu s-au trezit la realitate. Chiar și oamenii care participă la culturile noastre, nu sunt conștienți, de faptul că ne este dat același tratament pe care Tatăl l-a dat lui Isus.
Atotputernicul a spus, prin intermediul profetului Osea, că poporul Său era distrus, din cauza lipsei de cunoștință (Osea 4.6). Eu mă străduiesc să caut îndrumări de la Domnul, astfel încât cei mântuiți să dobândească cunoștințele necesare, dar nu toată lumea acționează în acest fel. Uneori, mă întristez foarte tare, când aud că anumite persoane care ar trebui să dea un exemplu de onestitate, de slujire adevărată lui Dumnezeu, au căzut în minciunile inamicului.
La ce folosește să curăți partea de afară a paharului și a blidului, dacă în interior este extrem de murdară? Curățarea adevărată începe în suflet, cu predare totală și adevărată în Duhul Domnului. Nu poți să continui să păcătuiești, să te lași ispitit și în același timp să te afișezi, în exterior, cu haine frumoase. Lumea spirituală nu se uită la exteriorul tău, ci mai degrabă, la ceea ce este cu adevărat persoana, în esența sa.
Oricine practică păcatul sau îl admite în inima sa, spiritual vorbind, este la fel sau mai murdar decât cel mai mare gunoi din lume. Necurățirea spirituală este cel mai urât lucru, deoarece ne separă de Dumnezeu și ne pune vulnerabili la intrarea duhurilor necurate. Numai cei care sunt spălați de fapt, prin sângele lui Isus, sfințiți în Cuvântul lui Dumnezeu și regenerați de Duhul Sfânt sunt plăcuți Domnului. Oricine a trecut prin acest proces, va primi de la Domnul, tot ce-i dorește inima.(Psalmii 37.4).
Școala fariseilor nu a fost încă închisă și probabil că nu va fi închisă. Distrugerea ei va avea loc la sfârșit, când întreaga lume va lua foc și atunci nu va mai exista timp pentru ca vreunul dintre studenții ei, să se pocăiască. Vezi cum este viața ta, dacă ai fost sau nu un biruitor, în drumul cu Hristos. Nu permite niciodată demonului minciunilor, al deghizărilor, să găsească în tine un loc în care, să acționeze.
În Canaan, numai cei leneși treceau foamea, deoarece, în țara în care Dumnezeu l-a condus pe poporul Său să o ocupe, curgea lapte și miere. În Evanghelie, în adevărata țara a făgăduinței, numai cei care nu au încredere în Domnul, nu au putere. Nu pot să cred, că o persoană care crede în Domnul, trăiește în păcat și înfrângere. Trezește-te! Ai fost ales să fi învingător. 
În Hristos, cu dragoste:
Misionarul R.R. Soares

Rugăciune

Domnul să vă binecuvânteze viețile!