Mesajul zilei

22/10/2020 - ACEASTA A FOST VIAȚA TA?

Cum se împacă templul lui Dumnezeu cu idolii? Căci noi suntem templul Dumnezeului celui Viu, cum a zis Dumnezeu: "Eu voi locui și voi umbla în mijlocul lor; Eu voi fi Dumnezeul lor, și ei vor fi poporul Meu."

2 Corinteni 6.16

În calitate de fii al lui Dumnezeu, trăim sub nivelul stabilit de Domnul. Chiar și cei care se evidențiază în credință - considerați de mulți, exemple de oameni de succes - nu au reușit să facă pe deplin voia lui Dumnezeu, așa cum li s-a revelat în Biblie. Cât de trist este să vezi credincioșii în păcat, care nu reușesc să prospere în unele sau în toate domeniile vieții! Astfel de oameni trebuie să se întoarcă și să creadă din nou în Cuvântul lui Dumnezeu.
Persoana care nu are nicio problemă în a se închine idolilor, nu îl cunoaște pe Domnul. Adevăratul creștin trebuie să fie diferit, pentru că el este epistola vie a Atotputernicului (2 Corinteni 3.2). Dumnezeu te-a răscumpărat, mântuit și te-a transportat în Împărăția Lui, umplându-te cu Duhul, astfel încât să fii mai mult decât biruitor, în toate aceste lucruri (Romani 8.37). Acum este responsabilitatea ta să arătați ce este, de fapt, credința în Domnul. Nu mai trăi ca cei care nu-L cunosc pe Cel Preaînalt!
Cu toate acestea, dacă nu faci lucrarea lui Dumnezeu în viața ta, aceasta nu va fi realizată. Familia ta va fi surprinsă când va vedea în tine diferența, care înainte erai asuprit de păcat și de suferințele iadului, dar acum, ca slujitor al lui Dumnezeu, ai început să prosperi, să te bucuri de sănătate și să fii bine dispus. E timpul să nu te mai plângi. Fă ca diferența să fie vizibilă! Nu-l mai lăsa pe diavol să te asuprească.
Nu accepta mai puțin, decât ceea ce Cuvântul lui Dumnezeu, garantează că va fi al tău; astfel, vei începe să te bucuri de viața din belșug, pe care Isus a venit să ți-o dea (Ioan 10.10).Vocea lui Dumnezeu, care se face auzită prin Cuvântul Său, îți oferă condiții pentru ca tu să ai un parcurs curat și prosper, în toate direcțiile. În acest moment,
alungă-l pe diavol și toate lucrurile nefaste ale lui, pe care le-a făcut în viața ta, iar puterea Celui Preaînalt va face tot ce este necesar.
Nu mai lăsa ca minciunile inamicului, să te mai înșele, pentru că tu știi deja Adevărul. Cuvântul te întărește și, în acest fel, poți acționa în Numele lui Isus, ca și cum ai fi însuși Domnul. În acest moment, intră în prezența divină în rugăciune,
mărturisește-ți păcatele, cere și primește iertarea. Dacă ai pe cineva, pe care trebuie să-l cauți pentru a te împăca cu el, du-te și împacă-te. Este momentul în care trebuie să-ți practici drepturile în Hristos.
Tu ești cel care acum decizi, dacă vrei sau nu, să scapi de greșeala ta. Nu lăsa pe mai târziu, să te împaci cu Domnul și cu persoana pe care, probabil, ai trădat-o sau de la care ai luat ceva (Matei 5.21-26). Fii eliberat în toate. Oamenii sfinți nu trăiesc ghemuiți sub „laba” lui Satana. Nu mai ai niciun motiv ca să trăiești plângând și în greșeală. Fă acum primul pas spre libertatea ta!

Rugăciune

Domnul să fie prezent în casele voastre!