Mesajul zilei

24/10/2020 - ISUS VĂ FACE CEEA CE TU DETERMINI

Și orice veți cere în Numele Meu, voi face, pentru că Tatăl să fie proslăvit în Fiul.

Ioan 14:13

Acesta este un mesaj pe care nu-l voi uita niciodată și care mi-a schimbat viața. L-am primit pe Domnul pe data de 2 decembrie 1984 în orașul Mount Vernon SUA. . La acea vreme, am suferit de o răceală care dura de doi ani și patru luni; cu toate acestea, cel rău nu a reușit să predomine asupra credinței mele. Am învățat că Dumnezeu își ține promisiunile, atâta timp cât eu accept să fiu războinicul Său. Astăzi, după atâția ani, continui să spun că este frumos să-I slujești lui Isus!

Cum voi uita ceea ce Domnul m-a făcut să înțeleg în Cuvântul Său? De doi ani și patru luni suferisem de o răceală care nu se oprea în nici un mod. Nici măcar tratamentul medicului nu m-a ajutat să mă eliberez de boala respectivă. Dar când Duhul Sfânt m-a luminat cu acest verset pe care îl studiem, credința adevărată s-a născut în inima mea și, cu o rugăciune care nu a durat mai mult de un minut, am fost eliberat.
Citeam cartea Numele lui Isus (scrisă de Kenneth E. Hagin), care spunea că verbul a cere, folosit de Ioan pentru a scrie cuvintele lui Isus, a fost  tradus greșit. M-am îndreptat rapid către Concordanța biblică a lui Strong și am constatat că termenul ar fi putut fi tradus prin determinarea, ordonarea, luarea în stăpânire a binecuvântării. Atunci inima mea s-a umplut de bucurie, pe care nu o pot descrie, pentru că era cerească.
A fost ca și cum Isus însuși îmi spunea: „Dacă tu poruncești ca acest rău să iasă în numele meu, Eu voi face lucrarea”. Nu am mai așteptat nici măcar un minut; M-am dus în sufrageria casei în care stăteam și, cu degetul arătător îndreptat în direcția nasului, am ordonat să iasă tot răul. Spre slava lui Dumnezeu, de atunci, am fost eliberat de acea problemă de sănătate. Credința mea a făcut ca puterea divină să lucreze în favoarea mea.
Acea boală care mă necăjea de mai bine de doi ani, a ieșit atât de repede, încât se părea că nu am avut-o niciodată . Cu Isus, am început să trăiesc o „lună de miere”, care încă nu s-a încheiat și nu se va încheia niciodată, pentru că atunci când se va termina aici pe Pământ, va continua acolo în Rai. Tot ce lipsește este ca tu să aduci puterea divină să lucreze pentru tine. De ce să nu crezi acum?
De atunci, am învățat că Domnul face ceea ce promite, că mâna Lui nu este prea scurtă (Isaia 59.1) și dorința Lui este ca toți fii Săi să domnească pe pământ. Nu există niciun motiv pentru care să nu scapi de problema care te domină. Acum, fără să tremuri, fără să-ți fie frică, pășește ferm în prezența lui Dumnezeu, vorbește-I că tocmai ai descoperit adevărul și, fără teamă, fără cea mai mică îndoială, ordonă ca răul să dispară.
Tot ce trebuie să faci este să folosești Numele lui Isus, deoarece El a promis că va face lucrarea pe care ai determinat-o în Numele Său. Acum, afirmă-ți dreptul!



În Hristos, cu dragoste,

R. R. Soares

 





 









Rugăciune

Domnul să vă binecuvânteze inimile!