Mesajul zilei

01/11/2020 - DUMNEZEU ARE ULTIMUL CUVÂNT

Dar întăresc cuvântul robului Meu şi împlinesc ce prorocesc trimișii Mei; Eu zic despre Ierusalim: "Va fi locuit" şi, despre cetățile lui Iuda: "Vor fi zidite iarăși şi le voi ridica dărâmăturile."

Isaia 44.26

Nu este nimic mai bun, decât să fii un slujitor care respectă poruncile pe care ni le-a dat Domnul, pentru că în acest fel, El împlinește cuvintele noastre. Cu toate acestea, cei care știu ceea ce vrea Dumnezeu și nu se obosesc să facă ceea ce li se spune, nu pot conta cu ajutorul divin pentru a confirma ceea ce spun. De aceea mulți încearcă să alunge demonii care îi chinuiesc și nu se întâmplă nimic.
Este foarte important ca cuvântul tău să fie confirmat de Cel Preaînalt, deoarece, altfel, nu este posibil să faci aceleași lucrări, pe care le-a făcut Isus. Dacă Tatăl nu poate autoriza ceea ce spui, tot ceea ce crezi că faci în lucrarea Lui nu va fi acceptat ca împlinire a misiunii tale. Asta pentru că Dumnezeu nu este un negustor, care închide ochii, la ceea ce face angajatul său, în schimbul profitului.
În declarația Atotputernicului, prin intermediul lui Isaia, putem crede că El vrea să ne vadă în succes. Cu toate acestea, profetul a mai declarat că nelegiuirile noastre ne separă de Dumnezeul nostru, susținând că păcatele noastre ascund fața Lui, astfel încât El este împiedicat să nu ne asculte (Isaia 59.2). Deci, alungă acum tot ce te desparte de Domnul. Când nu va mai exista nici o barieră, El îți va confirma determinarea ta.
Atâta timp cât alegem să avem o inimă ascultătoare poruncilor Sale, suntem ușor de folosit de Atotputernicul. Această alegere depinde de tine să o faci în mod conștient. Cine nu este slujitor al lui Isus, nu va avea confirmare divină, în hotărârile Sale. Acum, dacă este atât de bun, productiv și necesar să ai acest privilegiu, de ce să nu faci tot ceea ce îți este poruncit? Fără îndoială, merită să-L asculți pe Învățător.
Dumnezeu are ceva să-ți spună. El a spus că Ierusalimul va fi locuit și, prin analogie, îi va spune ficatului tău să funcționeze perfect, glandelor să producă ceea ce li se poruncește, ochilor să vadă în continuare și inima să bată regulat până în ziua când duhul tău este luat. Domnul va porunci ca forțele tale să rămână statornice până în ultima oră.
Întotdeauna întreb: dacă Dumnezeu este tot ceea ce spune El că este, de ce să nu facem ceea ce spune El? Acum, Biblia spune că nu va fi refuzat niciun bine celor care duc o viață fără prihană. (Psalmii 84.11) Deci, nu a venit deja timpul, să ne asumăm un angajament serios față de această Ființă Atotputernică?
Lumea trece, dorințe neînfrânate și ele, dar cine face voia divină rămâne pentru totdeauna. Prin urmare, fii slujitor al lui Isus de acum înainte și Domnul îți va confirma hotărârile.



În Hristos, cu dragoste,

R. R. Soares      

Rugăciune

Domnul să binecuvânteze familiile voastre!