Mesajul zilei

12/11/2020 - CE SPUNE DUMNEZEU SE ÎNTÂMPLĂ ÎNTOTDEAUNA

Pe când isprăvea el de spus toate aceste vorbe, pământul de sub ei s-a despicat în două.

Numeri 16.31

Există oameni care se joacă cu deciziile Celui Preaînalt Dumnezeu. Acum, ceea ce spune El se va întâmpla întotdeauna și eșecul în a acorda atenție Cuvântului Său este cea mai mare prostie pe care îl poate comite cineva. Domnul nu va omite niciodată să-i cinstească pe cei care Îl cinstesc, să împlinească ceea ce a spus El despre lucrarea Sa. Așadar, fiți întotdeauna gata să învățați ceea ce vorbește El și, în același timp, fii pregătit să vii înaintea Lui și să ceri judecata Lui.
Core, Datan și Abiram s-au lăsat purtați de diavol și s-au confruntat cu omul lui Dumnezeu. De fapt, ei au ignorat prezența divină și, într-un act nebun, au încercat să-i destituie pe cei aleși de Domnul. În călătoria mea de credință, am văzut acest lucru întâmplându-se de multe ori și, în toate cazurile, rebelii nu au avut succes. Dar, din păcate, școala de rebeliune este încă căutată de mulți care nu se tem de Cel Preaînalt.
Cine se lasă dominat de duhul răului rămâne ferm în poziția sa rea ​​și, din cauza prostiei sale, nu se trezește și va plăti un preț ridicat. După ce s-a rugat Domnului și a primit îndrumări din ceea ce avea să se facă, Moise a mers totuși să-i caute pe liderii rebeli, de parcă le-ar fi dat o ultimă șansă. Cu toate acestea, ei au refuzat să dea înapoi, așa că omul lui Dumnezeu a cerut oamenilor să stea departe de ei.
Cum nu l-au auzit pe Moise și pe bătrânii poporului, slujitorul lui Dumnezeu le-a cerut tuturor să se îndepărteze de corturile acelor oameni răi. El chiar i-a avertizat să nu atingă nimic din al lor, ca să nu fie prinși de păcatele lor. Unii au înțeles, dar cei rebeli nu au vrut să dea înapoi de la deciziile lor și au rămas în continuare în fața corturilor lor, cu femeile, copiii și copiii lor.
Moise le-a spus oamenilor că moartea lor va fi diferită. Dacă pământul nu se va deschide și nu îi va înghiți vii, că el nu a fost trimis de la Dumnezeu. În momentul în care a terminat de vorbit, a avut loc un mare cutremur, pământul s-a despicat în două și i-a înghițit pe cei rebeli, împreună cu copiii și familiile lor. Nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat dacă s-ar fi temut de Domnul. Cei care sunt lăsați duși de spiritul rebeliunii nu vor avea un viitor bun.
Îți vine să tremuri când vezi pe cineva ridicându-se împotriva deciziilor suverane ale lui Dumnezeu. De ce se întâmplă aceste lucruri? De ce există oameni care preferă să păcătuiască decât să accepte planul divin? Răbdarea divină are o limită și într-o zi Domnul va spune: „Destul, suficient ajunge să faceți față voinței mele”. Deci, pe ce se vor baza acești oameni? Nu vă alăturați celor care se răzvrătesc împotriva voinței suveranului Dumnezeu.


În Hristos, cu dragoste,

R. R. Soares

Rugăciune

Domnul fie cu voi!