Mesajul zilei

27/12/2020 - FII ATENT LA CE ȚI-A SPUS ISUS

Dar acum, Eu vin la Tine; și spun aceste lucruri, pe când sunt încă în lume, pentru ca să aibă în ei bucuria Mea deplină.

Ioan 17.13

Nu este nimic mai bun decât să avem bucuria deplină a lui Isus în noi. Cu aceasta, ne rezolvăm problemele, obținem un remediu pentru boli, suntem liberi de tentații și obținem puterea pe care nu am crezut niciodată că ar putea exista în noi. Această binecuvântare le-a dat fraților din trecut puterea de a depăși minciunile inamicului și de a nu se împiedica de pietrele care au apărut pe parcurs.

Bucuria noastră nu poate fi doar 80%, deoarece ne așteaptă mult mai mult decât credem (Efeseni3:20). Cei care se dedică căutării Domnului prin meditația asupra Cuvântului și a rugăciunii, au experiențe pe care omul natural nu le-a avut niciodată. Aceasta pentru că, fără îndoială, o jumătate de minut în prezența Dumnezeului nostru valorează mai mult decât întreaga existență a cuiva care nu a avut sau nu a vrut să se bucure de comuniunea cu El.

Bucuria care invadează sufletul atunci când Tatăl ne vizitează este diferită de bucuria pe care o simte o persoană când totul îi merge bine. Nu este egală, de exemplu, plăcerea de a privi câmpurile producând în cantități nemaivăzute până acum sau de a asista la copii reușind în viață. Cu toate acestea, din păcate, există o mulțime de indivizi care participă la adunări, dar nu au înțeles încă planul divin.

 Bucuria Domnului ne face să mergem pe cărările acestei lumi pentru a împărtăși mântuirea în Isus cu cei pierduți. Ne permite să oferim tuturor Mesajul bun, să facem rugăciuni de credință care vindecă toate bolile și să ajutăm oamenii pe care nu îi vom vedea niciodată față în față. Această bucurie este, mai presus de toate, prețioasă, curată și sfântă. Oricine intră în contact cu persoana care o deține nu este niciodată dezamăgit.

Cu bucurie deplină în noi, devenim asemănători lui Dumnezeu. Așadar, privirea, zâmbetul și alte acte, chiar dacă nu ne dăm seama, vorbesc mai mult decât eforturile noastre. În acest fel, câștigăm prieteni și răspândim dragostea lui Dumnezeu în mii de locuri. Lumea trebuie să găsească acest tip de oameni, oameni care au o soluție la problemele tuturor.

Prin urmare, nu renunța la inima ta și luptă pentru a găsi acea bucurie, care îți va face viața prețioasă pentru alții. Cu aceasta, vei fi pe deplin realizat și vei putea îndeplini scopul Celui Preaînalt pentru existența ta. Așadar, când pleci pentru veșnicie, pe cealaltă parte, îl vei găsi pe Învățătorul, care, zâmbind, te va întâmpina în Împărăția pregătită de la întemeierea lumii (Matei 25.34).

Cei care sunt sinceri, se străduiesc să împlinească voia lui Dumnezeu și nu se lasă conduși de ispite, ci ascultă poruncile, vor fi satisfăcuți în așa fel încât vor revărsa cu bucuria lui Isus. Fii unul dintre ei.

 

În Hristos, cu dragoste,

 

R. R. Soares

Rugăciune

Domnul fie cu voi!