Mesajul zilei

15/03/2021 - DU-TE PE STÂNCA CEA MAI ÎNALTĂ!

De la capătul pământului strig către Tine cu inima mâhnită şi zic: Du-mă pe stânca pe care n-o pot ajunge, căci este prea înaltă pentru mine!

Psalmi 61.2

Odată cu moartea lui Hristos întru mântuirea umanității, putem ieși din locul de umilință în care ne-a pus păcatul lui Adam și să ne ducem pe Stânca, care este mult prea înaltă pentru noi – Domnul nostru Isus Hristos. Astfel, plânsetele noastre iau sfârșit, căci înfrângerea pe care El a dat-o vrăjmașului ne-a eliberat pentru totdeauna de sub puterea celui rău de a ne asupri și înrobi. Acum, omul poate din nou să supună tot iadul.

Poate te afli în poziția cea mai de jos în care omul a fost pus, însă, auzind mesajul Evangheliei, nu irosi bucuria pe care ți-o aduce în inimă, căci, cu ea, va avea loc înălțarea puterii tale. Acum, poți striga la Domnul în Numele lui Isus și, fără îndoială, El va îți va veni în ajutor. Astfel, vei vedea că puterea ți-a fost înălțată pentru faptul de a fi rostit Numele care este mai presus de orice nume (Filipeni 2.9).

Nu mai lăsa ca inima să-ți fie mâhnită, fiindcă Hristos a plătit un preț mare pentru înălțarea ta. Înviind dintre morți, El a lăsat în iad pe diavol și pe demonii săi, biruiți pe vecie. Niciodată aceștia nu vor mai reuși să ia înapoi puterea pe care o furaseră de la Adam. Astăzi, nimeni nu trebuie să se mai supună minciunilor vrăjmașului, lăsându-se înșelat de scornirile sale fără temei.

Există un plan sfânt în faptul că Evanghelia a ajuns până la tine. Isus a spus că este un proces început și finalizat de Tatăl Său, care a făcut din tine mădular în Trupul Lui. Învățătorul a spus că nimeni nu se poate duce la El, dacă Tatăl, care te-a trimis, nu te călăuzește. Așadar, ceea ce este mai bun va veni: El a mai spus că te afli în mâinile Sale și că nimeni nu te poate lua de acolo. Tu ești pe calea cea bună de a-ți petrece veșnicia cu Isus.

Acum, trebuie să te urci pe Stânca ce este prea înaltă pentru tine. Ea este Cuvântul lui Dumnezeu, Domnul Isus, care, fiind supus până la moarte, prin răstignire, a cucerit toată autoritatea din Ceruri și de pe Pământ. Ca parte din Trupul Său, poți să folosești Numele Lui pentru a supune forțele răului ce încearcă să-ți distrugă viața. Iadul știe că asta este adevărat, dar ți se va supune numai când îl vei da afară.

Stând pe această Stâncă și fiind întărit în locul în tău în Hristos, vei vedea că nu există forță a răului care să nu ți se supună. Demonii știu că, în Numele lui Isus, puterea pe care ai primit-o a fost înălțată. Așadar, fără nici cea mai mică teamă, să fii credincios și puternic în credință.

Acum este momentul ca să ceri ca boala, ispitele și alte asemenea lucrări ale celui rău să înceteze în viața ta. Diavolul nu are cum să te atingă, dacă îl vei da afară în Numele lui Isus. Domnul nădăjduiește că Îl vei onora acum, folosind Numele Lui pentru a se elibera de orice lucrare a întunericului.

 

În Hristos, cu dragoste,

 

R. R. Soares

Rugăciune

Domnul fie cu voi!