Mesajul zilei

19/05/2021 - VRĂJMAȘI CU DUMNEZEU

Suflete preacurvare! Nu ştiţi că prietenia lumii este vrăjmăşie cu Dumnezeu? Aşa că cine vrea să fie prieten cu lumea se face vrăjmaş cu Dumnezeu.

Iacob 4.4

Aș da orice să nu fiu socotit de Ceruri drept vrăjmaș al lui Dumnezeu. Ce m-aș face dacă aș avea pe Domnul drept dușman? Ori, diavolul nu m-ar ajuta niciodată. Firea acestei ființe rele nu îi permite să ajute pe nimeni. Oamenii care lucrează pentru cel rău nici măcar nu primesc ajutor, din cauză că îi slujesc cu fidelitate și își deschid trupurile pentru a fi folosiți de el. Diavolul este rău în toate privințele.

Oricine se împrietenește cu lumea - sistemul care guvernează Pământul - se îndepărtează de Dumnezeu și face loc lui Satana. Există creștini care nu văd nimic greșit în faptul că fiii lor merg în cluburi de noapte, în locuri unde se practică prostituția sau trăiesc din droguri și alte feluri de nelegiuiri. Acești părinți „creștini” susțin că sunt moderni, dar sunt înșelați de diavol și, fără să-și dea seama, își vând copiii lui.

Aceștia au devenit vrăjmași cu Dumnezeu pentru că s-au împrietenit cu lucrurile din lume. Acești părinți nu văd nicio problemă în faptul că fiicele lor se culcă cu prietenii lor, de exemplu. Unii s-au „modernizat” și mai mult, deoarece sunt de acord că homosexualitatea nu este un lucru rău precum spune Sfânta Scriptură, în ciuda faptului că este scris că două persoane de același sex ce se culcă împreună sunt pasibile cu moartea.

Acești „creștini” sunt considerați adulteri, deoarece adaugă la doctrină ceva despre care Domnul nici nu a vorbit. Nu se poate accepta ceea ce Dumnezeu interzice, iar cel ce o face pe riscul său și din proprie inițiativă, va fi judecat pentru a-și primi condamnarea. Crezi oare că asta nu contează? Sau crezi că diavolul va putea învinge pe Cel Preaînalt și, în acest fel, răul va dăinui pe vecie? Însă, Satana a fost învins și numai Domnul poate garanta viața veșnică.

Cei care se fac prieteni cu lumea să fie pregătiți, pentru că, încă din timpul vieții vor plânge mult de ce se va întâmpla cu ei și cu ai lor. După moarte, în fața dreptului Judecător, nu vor avea nici o cale de apărare. Chiar și dorințele din inimă vor fi arătate la Judecată și, în acea zi, oricine se va afla acolo își va auzi sentința. Condamnații nu vor mai avea niciodată ocazia să se pocăiască sau să scape de focul veșnic.

Dacă corespundeți la ceea ce Biblia numește adulteri, mai este timp să-L căutați și să primiți iertarea Lui. Cine o lasă pentru mai târziu este nebun, pentru că nimeni nu-și știe ziua plecării. Așadar, de ce să nu ne împăcăm cu Dumnezeu acum și să ne asigurăm că vom fi cetățeni ai Cerurilor pentru totdeauna?

Chiar acum, Cel Preaînalt se uită în inima ta și îți așteaptă hotărârea. Poți fi salvat în acest moment și, astfel, vei ajunge în Raiul cu lumină, când totul va lua sfârșit în lume. Vrei oare să ajungi în Iadul cel întunecat, al suferinței, de unde nu vei ieși niciodată? Merită oare să riști? Slăvește acum pe Domnul.

 

În Hristos, cu dragoste,

R. R. Soares

Rugăciune

Domnul fie cu voi!