Mesajul zilei

14/07/2021 - PRIVILEGIUL UNORA

Da, cei neprihăniţi vor lăuda Numele Tău, oamenii fără prihană vor locui înaintea Ta.

Psalmi 140.13

Oamenii mântuiți trebuie să învețe să fie hotărâți în convingerile lor. Uneori aceștia se comportă ca niște copii care nu știu ce vor. Biblia a fost scrisă pentru noi, creștinii, pentru a ne învăța drepturile noastre și a le revendica. Biblia este Manualul oricărui om ce dorește să aibă succes în toate cele. Prin urmare, nu acceptați minciunile vrăjmașului, ci cereți-vă drepturile în Hristos și apoi veți vedea că viața cu belșug este adevărată.

David a fost convins să se roage ca Domnul să nu îngăduie celui rău să-și facă poftele. Dumnezeu nu va face asta niciodată celor credincioși care știu să-L iubească. Însă, cel care se îndepărtează de Cuvântul Său și nu se teme de El nu va primi nimic de la Cel Atotputernic. Cel rău este slujitorul diavolului și, prin urmare, scopul său rău nu va avea succes. Ca membru în Trupului lui Hristos și copil al lui Dumnezeu, nu lăsa pe cel rău să te asuprească.

Este posibil ca diavolul să te fi înconjurat din toate părțile. Dacă-și ridică capul, o face pentru a te umili și a te face să suferi. De fapt, trebuie să determini că răutatea de pe buzele celor răi să fie folosită pentru a le opri intențiile rele. Nu lăsa să se înfăptuiască niciunul dintre planurile diavolului împotriva vieții tale. Ți-a trimis boli, spite și tot felul de probleme? Înfruntă orice rău și scoate-l din viața ta.

Dumnezeu este gata să arunce cu cărbuni vii în demonii folosiți pentru a-ți lua pacea și a te face să suferi cu relele lor. Roagă-l pe Domnul să-ți răspundă și atunci vei vedea că diavolul va sta departe de planurile tale. Poți face ca o ploaie de foc să cadă asupra vrăjmașului, astfel încât acesta nu numai că va fi învins, ci nici nu se va mai ridica vreodată. Dumnezeu îi va arunca pe toți în focul cel veșnic.

Nu lăsa ca asupritorul să se așeze în țara voastră. Ceea ce ți-a dat Dumnezeu este minunat, dar dacă cel rău prinde rădăcini acolo unde te afli, acea parte sau tot locul va fi fără de rod. Nu există nicio modalitate de a renunța la dreptul tău, care este de netăgăduit. Cei care se lasă folosiți de diavol constată că răul ce îi asuprește îi atacă neîncetat. Rugați-vă pentru acești oameni!

Cel Preaînalt va susține cauza celor asupriți. Așadar, nu lăsați ca omul care vă atacă să cadă în mâinile asupritorului. Fii ferm în credință, ca să nu te mânii și să dai astfel vreun blestem celor care au fost folosiți să-ți facă rău. Fă din Domnul tăria și ajutorul tău; astfel nu te vei rușina niciodată. Revendică-ți dreptul, căci Domnul va cinsti ceea ce a spus despre tine.

Atunci, vei putea lăuda Numele Sfânt al Domnului și sta în prezența Dumnezeului celui Atotputernic. Aceasta este formula pe care El a prescris-o pentru binecuvântarea tuturor celor care cred în Cuvântul Său. Aceasta este taina care te va face binecuvântat. Vei fi biruitor dacă te vei purta potrivit Cuvântului.

 

În Hristos, cu dragoste,

 

R. R. Soares

Rugăciune

Domnul fie cu voi!