Mesajul zilei

30/07/2021 - CU VOIA LUI DUMNEZEU

 Și astfel să ajung la voi cu bucurie, cu voia lui Dumnezeu şi să mă răcoresc puţin în mijlocul vostru.

Romani 15.32

Cine slujește Domnului trebuie să-și pună dorințele, ispitele și alte asemenea probleme înaintea Lui. Unii ar putea crede că intențiile rele, pentru că sunt comune oamenilor, sunt lucruri normale în viață. Cu toate acestea, în spatele lor se află vrăjmașul sufletului nostru. Oricine le acceptă devine dușman al lui Dumnezeu. Prin urmare, dacă permiteți aceste stricăciuni în inima voastră, vă aflați într-o situație dificilă.

Când simțiți că ceva este bun pentru voi, așezați-l în fața altarului lui Dumnezeu, pentru ca El să vă arate dacă a venit de la El sau de la diavol. Fără a primi lumina verde de la Domnul, sigur veți avea mari probleme. Individul care își face de lucru cu ceva rău își pierde liniștea, este asuprit de rău și poate avea dificultăți în toate domeniile vieții.

Dacă umblați după voia Tatălui, veți vedea că El a pregătit ceea ce este necesar pentru a merge oriunde sau a face o lucrare, având astfel reușită. Este ușor să fii ghidat de Cel Preaînalt: trebuie doar să fii atent la mesajul predicat sau la ceea ce ai citit în Biblie. Cei care umblă în lumină nu vor primi niciodată o condamnare (Romani 8: 1).

Căutați bucuria Domnului (Neemia 8.10) și, atunci când începeți orice proiect, fie într-un domeniu al vieții, fie în lucrarea lui Dumnezeu, faceți-l fericiți și recunoscători Tatălui. Este bine să fiți înaintea oamenilor cu mulțumirea pe care Dumnezeu v-a dat-o, astfel încât vrăjmașul nu va fi capabil să vă înșele. Când inima voastră este veselă, cereți ceea ce Dumnezeu v-a învățat că-I este voia și asta vi se va face.

Vizita noastră în orice loc trebuie să fie întotdeauna pentru a petrece frumos cu oamenii. Nu putem merge undeva pentru a răni sau face pe cineva să se rătăcească sau să sufere în vreun fel din cauza prezenței noastre. La urma urmei, ca membri în Trupul lui Hristos, avem puterea de a lega și dezlega tot ce este necesar aici în această lume (Matei 16:19). Astfel, vom fi întotdeauna o binecuvântare pentru toți oamenii.

Nu uitați niciodată că Domnul Isus v-a făcut purtător al Bunei Vestiri despre Împărăția lui Dumnezeu și, pentru ca misiunea voastră să fie completă, El v-a dat puterea de a elibera pe toți cei care sunt prinși de duhurile rele. Aceste ființe îi fac pe oameni să cadă în păcat, aduc boli și alte suferințe asupra celor ce se află în mâinile lor. Cei mântuiți vor fi întotdeauna folosiți pentru a izbăvi pe cei asupriți de diavol.

În orice mediu ne aflăm, trebuie mai întâi să ducem beneficiile Evangheliei. Numai după aceea, ne putem distra cu prietenii și frații noștri. Modul nostru de a petrece este să împărtășim un dar pe care l-am primit de la Tatăl ceresc și, astfel, vom fi bine primiți. Dumnezeu ne este Izvorul de iubire, pace și putere.

 

În Hristos, cu dragoste,

 

R. R. Soares

Rugăciune

Domnul fie cu voi!