Mesajul zilei

27/08/2021 - ÎMBRĂȚIȘAREA PLINĂ DE IUBIRE A DOMNULUI

Iată, chiar suferinţele mele erau spre mântuirea mea; Tu ai găsit plăcere să-mi scoţi sufletul din groapa putrezirii. Căci ai aruncat înapoia Ta toate păcatele mele!

Isaia 38:17

Adesea, Domnul îngăduie copiilor Săi unele suferințe spre mântuirea lor. Omul tinde să se lase purtat de ceea ce este aparent, fără să observe sursa din care i se oferă și apoi, așa cum un val cheamă alt val (Psalmi 42: 7), intră într-un vârtej fără sfârșit. Cel mai important lucru este fericirea veșnică, deoarece aici, în această viață, care va dura aproximativ 80 de ani iar, în unele cazuri, puțin mai mult, totul se va sfârși.

Deci, pentru pacea acelui om, El îi lasă sufletul într-o mare amărăciune. Acest lucru se întâmplă atunci când se simte neputincios față de o boală sau o situație ce pare fără scăpare. În înțelepciunea Sa, Tatăl atotștiutor permite ca îngrijorarea sau un alt lucru ce tulbură sufletul să ne frământe. În acest fel, mulți ajung la concluzia că alergau în zadar sau că aveau alte purtări nesocotite.

Dacă oamenii ar afla vremea în care Cel Preaînalt vine în viața lor, ar trăi altfel. Dumnezeu nu vine la noi ca să ne necăjească, ci să ne ridice dintr-o cădere sau să ne împiedice să cădem în puțul vrăjmașului. Dacă ascultăm de ce ne vorbește Cuvântul sfânt, Domnul ne va îmbrățișa cu dragoste. În această îmbrățișare, sufletul nostru va fi împlinit și izbăvit cu totul.

Cât de mult nu are nevoie omul de această îmbrățișare sfântă! Prezența lui Dumnezeu este atât de minunată, încât în ​​momentul în care El se apropie de noi și ne face să ne simțim iubiți, simțul împlinirii ne pătrunde sufletul. În multe cazuri, omul se simte iubit pentru prima dată, își dă seama cât de dezgustător este păcatul și se curăță complet. Astfel, poți face acest lucru, lăsându-te purtat de Duh în laudă și rugăciune; în acest fel, Tatăl tău va veni la tine cu adevărat.

Diavolul a scobit gropi ale putrezirii, iar cei care cad în ele nu simt nevoia să fie cinstiți sau sfinți. Apoi, sufletul cui a căzut într-una din aceste gropi intră într-un proces de depresie, iar omul nu se mai bucură de viață, curăție sau onestitate. Acesta se va simți ca un gunoi, complet neajutorat, fără să-i pese de cei pe care îi rănește și are nevoie de ajutor pentru că nu va ieși singur din groapă.

Există mulți copii ai lui Dumnezeu ce stau la marginea groapei. Dacă nu sunt ajutați, ispita îi va cuprinde în întregime. Apoi, vor sta departe pentru totdeauna de Dumnezeu, de realitatea vieții, fără să-și dea seama că își pierd timpul cu lucruri inutile. Cel mai rău este că nu sunt conștienți că își distrug propriile suflete. Caută pe Domnul chiar acum și izbăvirea îți va fi pe loc.

Trezește-te! Dumnezeu ți-a dat toate păcatele la spate. Acum, trebuie să accepți că Domnul te-a iertat complet. Ridică-ți capul și trăiește din plin. Nu te lăsa influențat de nicio ispită. Simte îmbrățișarea iubitoare a Tatălui și izbăvește-te pururea de legăturile pe care diavolul ți le-a impus.

 

În Hristos, cu dragoste,

 

R. R. Soares

 

Rugăciune

Domnul fie cu voi!