Mesajul zilei

12/10/2021 - REVELAȚIA CE LIPSEA

Fiica Sionului, nelegiuirea îţi este ispăşită: El nu te va mai trimite în robie. Dar ţie, fiica Edomului, îţi va pedepsi nelegiuirea şi îţi va da pe faţă păcatele.”

Plângerile 4.22

Lui Ieremia i-a fost arătat că Biserica Domnului nu poate accepta nici o suferință în suflet, trup sau duh, cât și în nicio altă parte în tot ceea ce îi aparține sa o privește. El a prorocit ce va face Isus pentru noi prin moartea Sa pe cruce. Domnul Însuși a strigat că ”s-a isprăvit” (Ioan 19:30). Acest strigăt a pătruns în cel mai ascuns loc, pentru a ne aduce ezbăvirea întreagă. Deci, pregătește-te! Astăzi este ziua Bunei Vestiri.

Pedeapsa care ne aduce pacea, ceea ce era necesar pentru vindecarea tuturor relelor, rezolvarea problemelor, iertarea păcatelor, izbăvirea de orice ispită ce ne-a făcut să greșim, a avut loc. Nu este nevoie ca fiii lui Dumnezeu să se supună vrăjmașului, nici să se lase înșelați de minciunile sale, și cu atât mai puțin să se supună atacurilor forțelor răului.

Slujitorii Celui Preaînalt nu vor mai fi luați niciodată din Țara Lui - cea a Făgăduinței, care este Evanghelia. Toate promisiunile lui Dumnezeu au avut pe ”da” în Isus. Acum a venit vremea trezirii, venirii lui Sus și confirmării a ceea ce am simțit că este al nostru; este timpul să ne ridicăm și să ne luăm locul în Hristos Mântuitorul nostru. Cu El putem face orice Cuvântul spune.

Aurul, cel mai prețios dintre metale, s-a închis la culoare. Nu exista nicio diferență între aceștia și cei plini de păcat și de blestem; cu toții se aflau sub puterea Iadului. Înainte, erau asemuiți cu cei mai desăvârșiți copii ai lui Dumnezeu și cu aurul fin și bun. Cu toate acestea, din lipsa revelației Cuvântului, erau ca niște vase de lut, lucrarea mâinilor olarului. Dar acum sunt cel mai pur metal în mâinile adevăratului Făurar.

Dumnezeu adună lespezile sanctuarului - revelațiile, promisiunile și declarațiile pe care le-a făcut despre noi. Nu ne mai lipsește nimic; prin urmare, putem crede în tot ce spun Scripturile și împlinirea lor. Ungerea a căzut peste noi și va lucra la fel cum a lucrat în slujirea lui Isus, dacă credem și determinăm ieșirea răului din viețile noastre. Suntem mai mult decât biruitori pentru Cel care ne-a iubit (Romani 8:37).

Este timpul să hrănim pe cei care depind de noi, deoarece am fost crescuți de Domnul pentru a da pâine la momentul potrivit celor cărora le lipsește hrana duhovnicească. Acești oameni nu pot trăi de unii singuri. Însă, de îi hrănim dându-le adevărata mană, care este ascunsă în Scripturi, vor fi întăriți și eliberați de legăturile necurate care îi leagă de păcat, boală și tot felul de suferințe.

Domnul se uită în inima ta pentru a vedea ce vei face. Te vei lăsa oare influențat de minciunile diavolului sau îți vei asuma locul în Hristos? Cât de mari îți sunt visele? Dacă și credința îți va fi la fel de mare, vei obține împlinirea a tot ceea ce îți relevă Biblia. Ia-ți în stăpânire ceea ce îți aparține și astfel Domnul se va bucura împreună cu tine.

 

În Hristos, cu dragoste,

R. R. Soares


Rugăciune

Domnul Isus fie cu voi!