Mesajul zilei

31/10/2021 - CÂND S-A RIDICAT DUMNEZEU

Când S-a ridicat Dumnezeu să facă dreptate şi să scape pe toţi nenorociţii de pe pământ.

Psalmi 76.9

Domnul trebuie să fie cunoscut în Biserica lui Isus așa cum a fost în vremurile din vechime, când lucra ca un stăpân pentru poporul Său. Nici astăzi nu există nicio posibilitate prin care diavolul să poată opri lucrările Celui Atotputernic. Suntem slujitorii lui Dumnezeu, cei care putem cere dudului sau muntelui să se dezrădăcineze ca să se arunce în mare. Purtându-ne astfel, facem cunoscut pe Domnul printre noi, iar aceasta este una dintre cele mai bune modalități de a-L slăvi.

Cel Preaînalt se manifestă în Cuvântul Său în momentul în care ni se descoperă. În Lumină putem vedea lumina. Când ne folosim credința, El distruge toate săgețile rele care ne aduc boli, îndoieli, amenințări și ispite, punând capăt bătăliilor pe care le purtăm împotriva vrăjmașului. În acest fel, facem pe Domnul și mai slăvit decât credeam că este. Domnul este lăudat de gura celui care mărturisește tot ceea ce El îi spune.

Puterea pe care ne-a dat-o Dumnezeul nostru este infinit mai mare decât îndrăzneala lui Satana în încercarea de a ne supune „autorității” sale. Oricât ar fi de hotărât să ne facă rău, printr-o simplă poruncă, dată în Numele lui Isus, vom nimici toate uneltele Iadului. Dacă te ridici în Numele Domnului, vrăjmașul nu mai poate lupta. Nu uitați că victoria v-a fost deja câștigată de Isus!

Vrăjmașul va pierde curajul de a te ataca dacă te arăți mai curajos decât el. Fiecare capacitate pe care o are diavolul se năruiește cu încrederea ta în Hristos. Prin urmare, în fața unui creștin care își cunoaște drepturile, își pierde puterea de a acționa și mâinile îi sunt tremurătoare. Astfel, nu-i rămâne decât să se supună celui care îl dă afară. Așa că fii îndrăzneț și pune-l pe fugă.

Ordinul pe care-l dau cei care cred în Isus fac să anihileze toată puterea Iadului, abilitățile lui Satana fiind „anesteziate” când aude dojana copiilor lui Dumnezeu. Ceea ce pregătise diavolul va fi inoperant. Nici nu-ți poți imagina autoritatea pe care ți-a dat-o Dumnezeu pentru a lucra în Numele Lui; profită, așadar, de toate drepturile tale îm Hristos.

Fii îndrăzneț în mâinile Domnului, pentru că nimeni nu va sta în fața ta dacă acționezi în Numele Lui. Mânia ta în Duhul lui Dumnezeu îl îngrozește pe dușman; din acest motiv, este necesar să te ridici în Domnul împotriva lucrului ce te face să suferi. Hotărăște să ajungi la Rai, pentru că Iadul va tremura, retrăgându-se dinaintea ta. Puterea lui Dumnezeu așteaptă ca tu să-ți iei locul în Hristos.

Trezește-te acum pentru a fi martor la judecata pe care Isus a pregătit-o pentru prințul acestei lumi. În Numele lui Isus, tu ești de nebiruit și lucrezi așa cum ar lucra El dacă ar fi în locul tău. Tu ești cel care trebuie să-i izbăvești pe cei necăjiți, să-i vindeci pe bolnavi și să-i mântuiești pe păcătoși, fără a uita de apropiații tăi!

 

În Hristos, cu dragoste,

 

R. R. Soares

Rugăciune

Domnul Isus fie cu voi!