Mesajul zilei

10/11/2021 - CÂND VA VENI VREMEA

Luaţi seama, vegheaţi şi rugaţi-vă, căci nu ştiţi când va veni vremea aceea.

Marcu 13.33

Marele Creator a stabilit vremurile prin puterea Sa și tot ceea ce El a hotărât în Cuvântul Său se va împlini. Chiar dacă toată omenirea se va uni pentru a împiedica planul sfânt, aceasta nu va reuși. Știința Tatălui este perfectă, așa că avertismentele Sale trebuie luate în serios. Cei care nu cred ceea ce spune Cel Atotputernic vor vedea că au luat cea mai proastă decizie; de aceea, fiți înțelepți și nu vă îndepărtați de poziția voastră în Hristos.

Fără revelația sfântă, nimeni nu poate înțelege de ce Dumnezeu a stabilit vremurile pentru producerea anumitor fenomene. Această revelație este esențială pentru a înțelege ceea ce este scris; altfel, am trece prin viață fără să înțelegem și să ne bucurăm de bine cu privire la tot ceea ce a fost plănuit. Omul care este călăuzit de Cel Preaînalt nu se va poticni niciodată, deoarece Domnul s-a gândit dinainte la el atunci când Și-a făcut determinările. Lucrul bun este că Tatăl vrea întotdeauna să fie Prietenul vostru!

Nu fi niciodată de acord cu gândul că Dumnezeu ar fi greșit făcând anumite afirmații, deoarece tot ceea ce este consemnat în Scriptură este 100% corect. De aceea, credeți ceea ce spune Cel Atotputernic, deoarece nimic din ce a afirmat El nu va înceta să se realizeze. Cel Preaînalt veghează asupra Cuvântului Său și, dacă Cerul și Pământul vor trece, acesta nu va trece (Marcu 13:31).

Dacă toți înțelepții acestei lumi s-ar uni pentru a zădărnici măcar un singur plan dintre planurile Domnului, am vedea cea mai mare prostie, pentru că nimeni nu poate zădărnici îndeplinirea poruncilor lui Dumnezeu. Totul poate trece sau eșua în această viață, dar nu și revelațiile din Cartea Sfântă. În Biblie, există toate sfaturile pentru a scăpa de tot ce va urma. Amintiți-vă că în Dumnezeu veți fi întotdeauna bine!

Vorbim despre Ființa care este desăvârșită și posedă toate abilitățile. Din acest motiv, toate cuvintele Sale trebuie considerate a fi Adevărul. Domnul nu ar spune niciodată nimic care să fie pasibil de eșec, pentru că nu există defecte în hotărârile Sale. Cei care se lasă stăpâniți de îndoieli vor face alegeri nefericite. Așa cum s-a întâmplat în zilele lui Noe, tot așa se va întâmpla și în vremurile noastre.

Luați în serios îndrumările biblice, pentru că sunt date de Cel care este desăvârșit în Sine. Hotărârile Celui Atotputernic nu sunt luate din cauza circumstanțelor de moment, ci pentru că sunt adevărate. În Scripturi, există nenumărate exemple de oameni care au crezut ceea ce a spus Domnul și nu au fost dezamăgiți, ci victorioși. Drept este să luăm seama și să ne rugăm în orice moment, deoarece nu știm când se vor împlini prorocile sfinte.

Cei care nu au crezut ceea ce le-a spus Creatorul prin Noe, când revelația s-a împlinit, au avut de plătit un preț mare. Nu a existat niciodată un singur cuvânt de la Domnul care să nu se împlinească. În zilele noastre, nu va fi diferit, deoarece Cuvintele sfinte se vor împlini în cea mai mare măsură. Stați de veghe și rugați-vă, altfel veți fi luați prin surprindere. Cu siguranță, va veni ziua în care nimeni nu va mai putea să lucreze (Ioan 9: 4).

 

În Hristos, cu dragoste,

 

R. R. Soares

 

Rugăciune

Domnul fie cu voi!