Mesajul zilei

19/03/2022 - STĂPÂN PESTE TOATE LUCRURILE

Cei şaptezeci s-au întors plini de bucurie şi au zis: „Doamne, chiar şi dracii ne sunt supuşi în Numele Tău”.

Luca 10.17

Cine este în Hristos este stăpân peste propria viață, dar și a tuturor celorlalți. Acest lucru se întâmplă tuturor și, chiar dacă diavolul încearcă să abată pe om de la acest adevăr, dacă l-a aflat, și-l va asuma și va deveni suveran în tot ceea ce îl privește. De ce să ai probleme în viață, să fii făcut de rușine și să te ascunzi în spatele minciunilor? Viața în credința în Isus este desăvârșită și aduce biruință tuturor celor care o îmbrățișează.

Cu Numele lui Isus pe buzele tale, vei fi mai mult decât biruitor. El deschide și închide ușile, nimicește puterea de spurcare a diavolului, te protejează de atacurile răului și te face să te comporți ca Domnul Însuși când era aici pe Pământ. Cu El, este posibil să-ți iei în stăpânire binecuvântarea și să scapi de lucrările diavolului. Ai nevoie de acest Nume pentru a trăi liber.

Omul ascultător de rânduiala Domnului și care își împlinește misiunea se întoarce mereu cu bucurie. Acest lucru s-a întâmplat întotdeauna cu cei care au crezut în Cel Prea Înalt. Dimpotrivă, cei răzvrătiți își dau seama că purtarea le-a fost o mare prostie. Ori, viața omului pe Pământ este foarte scurtă. Așa că este trist să afle că atunci când va pleca la cele veșnice – și asta se întâmplă tuturor – cel neascultător va vedea că a ales ce este mai rău, când ar fi putut fi biruitor și s-ar fi pregătit să fie biruitor pe vecie.

Ucenicii, care au fost trimiși să facă aceleași lucrări ca și Isus, au fost impresionați și s-au bucurat să vadă că boala, durerea și asuprirea au ieșit din oamenii pentru care s-au rugat. Puterea de care dispunea Mântuitorul era valabilă și pentru ei ca să împlinească misiunea dată de Domnul. Același lucru se întâmplă și cu cei care ascultă de chemarea primită de la Dumnezeu.

Isus le poruncise să-i vindece pe bolnavi, dar nu a inclus izgonirea demonilor. Cu toate acestea, când au strigat cu credință, au găsit manifestarea duhurilor rele, care au plecat când li s-a ordonat. Slujitorii Învățătorului s-au întors bucuroși să-I spună că, în Numele Său, chiar și demonii li s-au supus.

Multe lucruri te vor surprinde și pe tine dacă vei îndeplini poruncile lui Dumnezeu. Puterea Tatălui este desăvârșită pentru a rezolva orice problemă. Sub îndrumarea sfântă, manifestările malefice din natură, cum ar fi furtunile și alte urgii, ți se vor supune. Cel Atotputernic a decis să te folosească pentru a-Și îndeplini scopurile, așa că nu-I refuza chemarea și nu renunța la autoritatea Numelui lui Isus.

Creștinii trebuie să știe de faptul că, fiind trimiși de Hristos să facă voia Sa, au la dispoziție aceeași putere pe care El o avea ​​în zilele Sale de pe Pământ. Așa va fi și cu tine de te vei supune poruncii Celui Preaînalt. Nu-ți amâna niciodată rugăciunea și nici să nu o faci fără credință, pentru că Dumnezeu a hotărât să te folosească.

 

În Hristos, cu dragoste,

R. R. Soares

Rugăciune

Domnul Isus fie cu voi!