Mesajul zilei

27/04/2022 - ASTA E VOIA LUI DUMNEZEU

Voia lui Dumnezeu este sfinţirea voastră: să vă feriţi de curvie.

1 Tesaloniceni 4.3

Domnul a fost foarte clar când Și-a dezvăluit voia robilor Săi spunându-le să se ferească de curvie. Nu are cum cineva să cunoască procedura care trebuie urmată pentru a îndepărta această practică atunci când citește Scripturile. Când omul își dă seama de greșeală, dacă se teme de Dumnezeu, își va cere iertare și va înceta să vorbească și să facă ceea ce întristează pe Dumnezeu, cât și să se gândească la asta. Duhul Sfânt ne convinge de păcat, dreptate și judecată!

Toate sfaturile primite prin ascultarea Cuvântului lui Dumnezeu trebuie preluate rapid, pentru că acestea fac parte din ajutorul lui Dumnezeu de a-I fi pe plac. Tuturor celor care sunt plăcuți Domnului li se împlinesc dorințele; altfel, vor avea de suferit în strânsoarea demonilor. După ce ai aflat scopul Celui Preaînalt, vei fi tras la răspundere pentru toate faptele tale.

Porunca lui Dumnezeu este de a-ți aprofunda cunoașterea Adevărului. Cei care dau înapoi fac ca sufletul Celui Preaînalt să nu se bucure de ei. Din acest motiv, toată lumea ar trebui să se străduiască să nu-L supere. Cine se străduiește, dar nu poate scăpa de ispită, trebuie să înceapă să se roage și să ceară ajutor din Ceruri. La urma urmei, când suntem sinceri și ne mărturisim neputința, Tatăl ne ferește de rău.

Sfaturile înțelese în Cuvânt trebuie preluate, pentru ca și tu să nu te îndepărtezi de Cel Atotputernic. Unele fapte le facem din neștiință, dar când ni se arată greșelile, trebuie să strigăm către El pentru iertare și curățire de orice păcat. Prin rugăciune sinceră, primim ajutorul Tatălui, dar dacă suntem mincinoși, nu primim nimic!

Nu va exista scuză pentru oricine disprețuiește sfatul sfânt sau acționează greșit, pentru că în Cuvântul care ți-a fost dat este puterea necesară pentru a te elibera. Când Domnul arată ceva, problema este rezolvată pentru El. Adesea Duhul Sfânt ne îndeamnă să ne întoarcem de la calea rea; însă, va veni ziua când răbdarea I se va termina.

Curvia cauzează „murdărie” atât morală, cât și duhovnicească, iar cei care nu primesc pe Domnul se dedau unei „curvii” în duh cu trimișii lui Satana. Buna înțelegere dobândită este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dându-ți o revelație, El Își arată dragostea. Tatăl așteaptă același lucru de la tine! Cine nu Îl ascultă nu Îl iubește.

Cel Preaînalt vrea să te vadă izbăvit de curvie, pentru că voia Lui pentru tine este sfințirea. Dacă Îl bucuri cu o purtare smerită, nu vei avea parte de nicio ocară. Apoi, toate determinările tale ce respectă Cuvântul vor fi îndeplinite de Însuși Domnul Isus. Folosește Numele Lui pentru ca victoria să-ți fie completă!


În Hristos, cu dragoste,

R. R. Soares

Rugăciune

Domnul Isus fie cu voi!