Mesajul zilei

14/07/2022 - ȚÂȘNIND FLĂCĂRI DE FOC

Glasul Domnului face să ţâşnească flăcări de foc.

Psalmi 29.7

Dumnezeu Spune despre Sine că este Foc Mistuitor. Dacă El luptă în numele nostru, energia generată prin acțiunea Sa este infinit mai mare decât explozia tuturor armelor nucleare la un loc. Nu există nicio modalitate de a măsura sau de a prezice cât de multă distrugere va suferi imperiul întunericului din cauza unui simplu act al Celui Atotputernic. El este dispus să facă tot ce este necesar pentru a ne da victoria.

Ca Foc Mistuitor, Domnul are flăcările de care avem nevoie pentru a îndeplini misiunea dată de El. Nu contează răul care te chinuie, durerea pe care o simți sau amenințarea pe care ți-o face imperiul întunericului. Când era în lume, Isus nu trebuia să facă vreun efort pentru a scoate demonii. Lucrarea lui Dumnezeu pentru binele nostru este ceva extraordinar.

În fața manifestării Celui Atotputernic, focul obișnuit este fără de putere. Nu te poți atinge nici de un fir de păr al celui care are credință în Dumnezeu. Prin urmare, chiar dacă trebuie să pășim pe cărbuni încinși, nu trebuie să ne fie frică. Este necesar să ne întărim în înțelegerea Cuvântului. Trezeşte-te! Dumnezeul tău este Foc Mistuitor.

Puterea pe care ți-a dat-o Dumnezeu pentru a-I împlini poruncile vine și cu capacitatea de a face lucrarea pe care Domnul ți-a încredințat-o. Niciodată să nu-ți fie frică și nici să te crezi neputincios să lupți pentru credință, pentru că, cu flăcările pe care El le-a țâșnit pentru tine, nu există nicio șansă să nu fii eliberat de asuprire. Dumnezeu este competent să-ți dea autoritatea necesară, cu scopul de a te izbăvi de rău.

Cu toate acestea, este important să asculți de Cel Preaînalt și să urmezi instrucțiunile Lui pentru a finaliza lucrarea. Dacă Dumnezeu îți dă o misiune, dar nu și puterea sau focul necesar pentru a o îndeplini, atunci El este cel responsabil de eșecul tău. Însă, de un lucru poți fi sigur: Domnul este bun în tot ceea ce face.

După ce ai început o bătălie a credinței pentru a distruge o anumită lucrare infernală, întărește-ți cuvântul pentru a avea credință, căci flăcările pe care El ți le-a dat să le folosești îți vor aduce biruința. Dar dacă ești slab în luptă, vei împiedica puterea sfântă și puterea îți va fi mică.

Perseverența în a-ți îndeplini sarcinile rânduite de Dumnezeu va face ca puterea Sa să-ți parvină la timp. Dacă este necesar, El va trimite un alt înger pentru ca să nu-ți slăbești credința, așa cum a făcut cu Daniel (Daniel 9.20,21; 10.12,13). Crede că faci parte din lucrarea sfântă și nu vei fi niciodată făcut de rușine.

 

În Hristos, cu dragoste,

R. R. Soares

Rugăciune

Domnul Isus fie cu voi!