Mesajul zilei

19/07/2022 - ADEVĂRUL SFÂNT

Atunci împăratul va împărăţi cu dreptate şi voievozii vor cârmui cu nepărtinire.

Isaia 32.1

De la căderea în grădina Raiului, Domnul a anunțat vremurile în care trăim. Pentru El, va fi un timp de bucurie, căci tot ce a luat diavolul omului va fi restituit. Astăzi, nu există niciun motiv să suferi. Cei care Îl primesc pe Isus ca Mântuitor află curând că nu mai au nicio condamnare asupra lor (Romani 8:1). Prin urmare, vrăjmașul nu mai poate lucra prin ei.

Creștinii își pierd timpul necercetând Scripturile. Cei care învață ce spune Biblia despre ei sunt izbăviți peste noapte și, în același timp, împlinitori ai neprihănirii lui Dumnezeu. Aceștia sunt o binecuvântare pentru societate. Mulți oameni, după ce descoperă ce pot fi în Fiul lui Dumnezeu, vor înceta să mai creeze sau să se confrunte cu probleme, căci le vor rezolva.

Descoperirea cea mai importantă se referă la Numele lui Isus, pentru că atunci când înțeleg ce pot face prin El, toată lumea Îi va folosi autoritatea. Așadar, cei care sunt mereu sub tratament medical vor vedea că au aflat taina de a scăpa de atacurile rele. La fel, cel care și-a cheltuit în zadar avutul, odată ce va ști să cheme Numele Fiului lui Dumnezeu, va fi izbăvit.

Ori, acum noi suntem voievozii menționați în versetul pe care îl studiem. Aceasta înseamnă că am trecut de la faptul de a fi învinși la cel de învingători. Prin urmare, nu îngăduiți în viața voastră lucrări ale întunericului, fie că sunt la nivel moral, boală fizică sau boală mintală, căci fiecare om al cărui credință este în Isus a trecut de la moarte la viață - din împărăția suferinței în Împărăția lui Dumnezeu. Așdar, te poți considera mântuit.

Totul este ca și cum te-ai trezit dintr-un coșmar. Primind credința în Isus, ai fost eliberat de orice pretenție diabolică asupra vieții tale. Așa că învață să înfrunți circumstanțele nefavorabile din jurul tău. Hristos nu a greșit când a spus: Dacă Fiul te face slobod, vei fi cu adevărat slobod (Ioan 8:36). În Numele lui Isus, însușește-ți ceea ce Scripturile spun că poți fi sau avea în Cel Preaînalt.

Bătăliile care sunt de dus nu sunt pentru a învinge forțele întunericului, ci pentru a ne lua locul în Hristos. Satana cu stăpânirea lui rea a fost învins. Învață învățăturile Cuvântului lui Dumnezeu cu privire la locul tău și asumă-ți izbăvirea. Nu contează ce te ține în greșeală. În Numele lui Isus, dă-ți ordinul de eliberare.

Cine se convertește în Hristos va fi surprins să vadă cum autoritatea îi este totală în tot ceea ce i se dezvăluie în Cuvânt. Prin urmare, nu te teme niciodată de amenințarea ispititorului sau de atacurile sale. Pune afară tot ce te necăjește. În Numele lui Isus, tu ești autoritatea supremă asupra imperiului întunericului.

 

În Hristos, cu dragoste,

R. R. Soares

Rugăciune

Dumnezeu fie cu voi!