Mesajul zilei

04/10/2022 - SĂ FII GASIT ÎN ISUS

Ba încă şi acum privesc toate aceste lucruri ca o pierdere, faţă de preţul nespus de mare al* cunoaşterii lui Hristos Isus, Domnul meu. Pentru El am pierdut toate şi le socotesc ca un gunoi, ca să câştig pe Hristos

Filipeni 3.9

Când Dumnezeu te caută pentru a-ți da o binecuvântare sau o misiune, nu poți fi găsit în altă parte decât în ​​Isus. Nu lăsa niciodată păcatul să te învăluie, căci dacă o face, vei Filipeni 3.9fi în mâinile celei mai josnice ființe din toate timpurile. Cel ce va fi găsit în greșeală, când va veni Ziua judecății, va fi aruncat în întunericul de afară pentru a suferi pe vecie (Matei 25:30).

Locul tău este cu Fiul lui Dumnezeu, făcând lucrarea Domnului cu desăvârșire, fără nicio greșeală și plin de puterea Duhului Sfânt. Cei credincioși poruncilor Celui Preaînalt sunt întotdeauna găsiți pentru a fi binecuvântați. Dumnezeu Îi are în mintea Sa și nu îi uită niciodată. Viața pentru ei este atât de minunată încât trăiesc cântând și lăudând pe Creator.

Neprihănirea ta nu poate veni din nimic altceva decât din credința în Hristos; astfel, vei fi un exemplu de om cu reușită în toate cele. Cine crede că există alte modalități prin care neprihănirea sfântă să lucreze în favoarea sa, se înșeală cu totul. Credința în Mântuitor ne oferă tot ce avem nevoie pentru a avea o viață cinstită și îmbelșugată. După modul de trai poți să-ți dai seama ce fel de om este creștinul și cunoașterea pe care o are.

Cei care se bazează pe un precept religios și se străduie să-l îndeplinească vor vedea că nu va fi de niciun folos când cel rău îi va ataca. Cel ce este ferm în credință nu se va lăsa amăgit de nicio lucrare a vrăjmașului. Biblia ne învață să ne examinăm pe noi înșine pentru a vedea dacă suntem sau nu tari în credință. Prin urmare, nu lăsa niciun gând rău să-ți pătrundă în inimă. Trăiește și păzește Cuvântul.

Neprihănirea ta va veni de la Dumnezeu, care are toată puterea în Cer și Pământ, pentru că este parte din Creatorul însuși. Astfel, când vrăjmașul te va ataca, i te vei opune cu succes, și în momentul în care determini o binecuvântare, aceasta va avea loc, iar pe măsură ce te apropii de Dumnezeu, vei simți prezența Lui sfântă și binecuvântătoare. A trăi în afara acestei prezențe înseamnă a fi în mijlocul înșelăciunilor și tot felul de probleme și suferințe.

Adevăratele mădulare ale Trupului lui Hristos reprezintă în orice moment neprihănirea Domnului. Pentru acestea, nu există provocare care să nu poată fi depășită, misiune care să nu poată fi îndeplinită și problemă care să nu poată fi rezolvată. Ele sunt precum Caleb, care a primit țara plină de uriași, dar a luat-o ușor în stăpânire (Judecători 1:20), căci Tatăl era cu el. Copilul lui Dumnezeu îndrăznește ca un leu (Proverbele 28:1).

Ce fel de om ai vrea să fii? De crezi în Cuvânt, orice dorință ți se va împlini. Însă, dacă Îl disprețuiești, pregătește-te, pentru că mai devreme sau mai târziu vei fi atacat de cel rău și vei vedea că atitudinea ta de a nu respecta poruncile te-a făcut să trăiești departe de Cel Atotputernic. Atunci, îți vei da seama că nu a meritat.

 

În Hristos, cu dragoste,

R. R. Soares

 

 

Rugăciune

Domnul Isus să vă binecuvânteze!