Mesajul zilei

10/10/2022 - DEMNI DE A FI URMAȚI

 Vă mărturisesc că au dat de bunăvoie, după puterea lor şi chiar peste puterile lor.

2 Corinteni 8.3

A simți atingerea sfântă și a asculta ceea ce ne spune Domnul este una dintre cele mai mari binecuvântări pe care le putem afla, pentru că în momentul în care Îi spunem ”da”, suntem binecuvântați cu bucuria Lui. Dar, întru veșnicie, răsplata va fi mai mare decât ne-am putea imagina. Dragostea lui Dumnezeu este cea care Îl face să ne aleagă. Răspunzând la chemarea Lui, dovedim că Îl iubim.

Sunt sarcini ce ne-au fost rânduite de Dumnezeu și de care care ne putem ocupa în momentul revelației, căci ne-au fost date și condițiile lor de realizare. Cu toate acestea, există și altele pe care nu le-am putea îndeplini. În ciuda acestui fapt, dacă spunem ”da”, Îi vom pune puterea să lucreze pentru noi și, într-o clipă, vom vedea lucrarea făcută. Provocările pe care El ni le dă sunt mai mari pentru El decât pentru noi.

Să nu-ți fie niciodată teamă să-I împlinești porunca, căci Domnul însuși o va face prin tine. Crezând și începând să îndeplinești porunca biblică, vei vedea că El face întotdeauna infinit mai mult decât tot ceea ce cerem sau gândim (Efeseni 3.20). Așa că nu spune niciodată că nu ești în stare să faci ceea ce ți se spune. Ia drept pildă cazul lui Ilie, unul dintre locuitorii Galaadului, care, ascultând, a primit puterea cerească și a putut să închidă cerurile peste Israel.

Nu știm dacă a mai fost cineva care ar fi putut fi trimis să-l pedepsească pe Ahab, împăratul lui Israel, dar Cel Preaînalt a dat această misiune acestui simplu cetățean. Astfel, s-a născut una dintre cele mai mari apostolii profetice cunoscute în lume. Ce va face Dumnezeu prin tine numai în veșnicie vom afla, dar cu siguranță nu este puțin lucru. Lasă pe Duhul Sfânt să te călăuzească.

A rata șansa care ți se dă înseamnă să-ți închizi ușa Raiului. Macedonenii au simțit momentul și au spus ”da” la chemarea Domnului. Apoi, cu ajutorul Lui, și-au îndeplinit cu bucurie misiunea care le fusese dată. Fără îndoială, ei vor culege pe vecie rodul seminței pe care au trimis-o sfinților din Iudeea. Cine urmează îndrumările sfinte își atinge cu bine ținta.

Sunt mulți care au nevoie de ”da”-ul tău. De îl vei primi, Domnul te va răsplăti nespus de mult, lărgându-ți înțelegerea, dând pricepere mâinilor tale, făcându-te să faci pași mai mari decât omul de rând. Când Dumnezeu este la conducere, El face minuni în și prin noi. Deci, pornește la drum cu bucurie și luptă pentru a-ți depăși provocările sub îndrumarea Tatălui.

Lasă pe Domnul să-ți fie Dumnezeul și vei vedea cât de mult nu va lucra El prin viața ta. Cine știe dacă nu pentru asemenea vremuri ai venit în această Împărăție? Cred în tot ce am scris și vă pot asigura că așa mă îndrumă Cel Preaînalt. Fii ferm și hotărât în ​​ceea ce El ți-a spus să faci. Victoria îți este asigurată!


În Hristos, cu dragoste,

R. R. Soares

Rugăciune

Domnul Isus să vă binecuvânteze!