Mesajul zilei

17/01/2023 - ÎNCREDEREA CELUI CARE CHEAMĂ NUMELE DOMNULUI

Atunci, oricine va chema Numele Domnului va fi mântuit.

Faptele Apostolilor 2.21

Aceasta este o afirmație care, deși scurtă, aduce nenumărate binecuvântări. Nu este nevoie să vorbești mult pentru a fi auzit, ci cu credință, potrivit cerințelor din Scripturi impuse celor care cred în Cel Preaînalt. Rugăciunea pe care Dumnezeu o aude și, prin urmare, aduce rezultatul așteptat, este aceea a credinței, bazată pe legile Bibliei. Prin urmare, nu te ruga niciodată de dragul rugăciunii, pentru că este ca și cum ai săpa o groapă în puț.

Există un singur secret: atunci când ai nevoie de ajutor sfânt, cheamă Numele care este mai presus de orice nume. Cei care nu au învățat să facă asta încă nu știu să fie biruitori. Mai mult, cei care cred că sunt suficient de puternici pentru a nu avea nevoie să-l „deranjeze” pe Domnul sunt în mod constant afectați de lucrările celui rău. Ori, Cel Atotputernic spune că Îi place să ne audă vocea; prin urmare, nu trebuie să încetăm niciodată să vorbim cu El despre orice.

Din ziua în care s-a născut Enos – fiul lui Set și nepotul lui Adam (Geneza 4.25,26) –, a început să fie chemat Numele preslăvit și, odată cu aceasta, puterea lui Dumnezeu a început să-i ajute pe toți cei care au luat această decizie simplă, dar foarte importantă. Cei care nu strigă către Domnul nu fac puterea Lui să lucreze. Deși toată lumea are dreptul de a se bucura de viața de belșug oferită de Isus, numai cei care își folosesc prerogativele mănâncă ce este mai bun pe pământ (Isaia 1,19).

Nu există nicio modalitate ca dușmanul să continue să-i asuprească pe cei care cheamă din toată inima acest Nume puternic. Ori, pentru ca Cel Atotputernic să intre în acțiune, este necesar să se recurgă la Numele lui Isus. Atunci putem fi siguri că vom fi auziți. Fă-o acum și, oricât de dificilă ar părea situația, asumă-ți credința în Hristos și scapă de rău.

Cheamă-L pe Domnul să-ți rezolve problemele, să te vindeci de orice boală și să fii în prezența sfântă. La auzirea rugăciunii tale, făcute în Numele lui Isus, Domnul va lucra pentru binele tău. Atenția pe care El o acordă Numelui Fiului Său este asemănătoare cu cea dată Mântuitorului Însuși atunci când Acesta cerea ajutorul Tatălui. Primind aceeași atenție pe care Cel Preaînalt i-a dat-o lui Isus, de ce să nu te porți ca El?

Chemând Numele Domnului face ca Cerurile să se deschidă, Duhul lui Dumnezeu să se pogoare asupra vieții tale și Dumnezeu să-ți vorbească. De ce altceva ai mai avea nevoie? Cine se încrede în Cel Preaînalt este ca muntele Sionului, care dăinuie în veac (Psalmi 125:1). A nu folosi această resursă înseamnă a oferi diavolului timp și permisiunea de a-și continua lucrarea rea ​​de distrugere a vieții tale și a familiei tale. Dumnezeu este cu cel ce crede!

David a spus că va chema pe Domnul și va fi eliberat de dușmanii săi. La fel va fi cu oricine își pune credința în Hristos. Așa că fă o listă cu tot ce a făcut diavolul în viața ta și treci la ofensivă. Primul lucru este să chemi Numele Sfânt al Domnului, iar El va începe lucrarea pentru binele tău.

 

 

În Hristos, cu dragoste,

 

R. R. Soares

Rugăciune

Domnul Isus fie cu voi!