Mesajul zilei

20/01/2023 - NIMIC NU SCAPĂ PRIVIRII LUI DUMNEZEU

Domnul este în Templul Lui cel sfânt, Domnul Îşi are scaunul de domnie în ceruri. Ochii Lui privesc şi pleoapele Lui cercetează pe fiii oamenilor.

Psalmi 11:4

 

Înțelegem prea puțin despre lumea spirituală, așa că singura modalitate de a nu face greșeli este să analizăm ceea ce spune Biblia și să credem în ea, deoarece este Cuvântul lui Dumnezeu. Scripturile nu vor conține niciodată un neadevăr oricât de mic; așa că putem și trebuie să avem toată prețuirea față de ceea ce spune. În fiecare verset, există o mulțime de informații pe care trebuie să le cunoaștem, deoarece ne vor ajuta foarte mult.

Domnul este peste tot. În El trăim, ne mișcăm și ne avem ființa. El are un templu sfânt unde stă. Locul Său, ce se află în El, și cum să-L găsești sunt întrebări pe care toată lumea și le pune. Fără îndoială, nu este greu să găsești ascunzătoarea Celui Preaînalt. Îl putem găsi în Cuvântul Său.

Scaunul de domnie al Domnului este în Rai, în lumea duhurilor, și nu într-o anume parte a Universului. Cosmonautul rus Iuri Gagarin, primul om care a fost lansat în spațiu, a spus, ca un simplu om de rând, că nu L-a văzut pe Dumnezeu acolo. Ei bine, pentru a-L vedea pe Domnul, nu ar fi avut nevoie să iasă din casă, pentru că Creatorul se găsește în Cuvântul Său. Scaunul Său se află la conducera tărâmului duhovnivesc.

Ochii Celui Atotputernic, partea cu care percepe, sunt mereu în alertă, urmărind ceea ce se întâmplă, chiar și în mintea și inima omului. Nu ai cum să te poți ascunde de El, pentru că nici măcar cel mai mic gând sau vis nu scapă de controlul Lui. Prin urmare, putem fi siguri că în El se află soluția problemelor și vindecarea slăbiciunilor noastre.

Dumnezeu este atât de mare și de complex, încât vede atât dorințele, gândurile și visele unui simplu nou născut, cât și pe cele ale celui mai bogat sau mai important om din lume. De ce să nu te încredințezi Lui și să-I urmezi poruncile? Cu siguranță nu vei greși niciodată. De ce să te lași înșelat de dușman și apoi să plătești un preț mare, dacă Domnul este Prietenul tău?

Nu există ființă umană care să fi venit pe lume întâmplător, căci totul face parte din planul veșnic al Celui Atotputernic. Prin urmare, El dorește ca toți să se pocăiască pentru a nu fi condamnați în Ziua de Apoi. Este imposibil ca un om să trăiască în sfințenie fără Domnul în această lume, așa că este necesar să-L primim pe Isus ca Mântuitor și Domn. Astfel, omul trece de la moarte la viață.

Ochii Celui Preaînalt cercetează mereu pentru a vedea deciziile oamenilor. În plus, El este gata să dovedească dacă, de fapt, aceștia sunt buni sau dacă au nevoie de ajutorul Lui. Dumnezeu este pur și simplu minunat în tot ceea ce este și face. Prin urmare, nu neglija planul mântuirii, ci primește pe Hristos ca Mântuitor al tău.

 

În Hristos, cu dragoste,

 

R. R. Soares

Rugăciune

Domnul Isus fie cu voi!