Mesajul zilei

27/02/2023 - ACEASTĂ VIZIUNE SE VA ÎMPLINI

Când a împrăştiat Cel Atotputernic pe împăraţi în ţară, parcă ningea în Ţalmon.

Psalmi 68.14

Nu există niciun secret pentru a fi binecuvântat de Cel Atotputernic; este de ajuns doar să crezi în Cuvântul Său și să-I păzești poruncile. Cei care aleg să trăiască după cum doresc, fără a se închina în fața Adevărului, vor afla mai târziu că nu au făcut alegerea corectă. Pe lângă faptul că ești fără ocrotirea cerească, vei deschide ușa dușmanului ce te va chinui cu tot felul de rele. Cu siguranță nu merită să trăiești departe de Domnul.

Chiar dacă misiunea ta este în locuri ostile, ca pustia, pentru Domnul nu contează, deoarece, fiind Atotputernic, El nu lasă ca nimic să-ți cauzeze vreo neplăcere. Cei care își pun credința în Cel Preaînalt își fac din bordei conac; însă, cei care umblă fără El, chiar de locuiesc într-un conac frumos, se simt ca și cum ar trăi în cea mai proastă mahala. Diferența este dacă ai sau nu legământ cu Dumnezeu.

Isus îi cheamă pe cei obosiți sau împovărați să vină la El pentru a le ușura sarcina (Matei 11:28). Nu înțelege această invitație ca un îndemn de a părăsi o biserică și de a te alătura alteia, ci de a-ți folosi corect credința, făcând ceea ce spune Cuvântul. Dacă te afli într-un pustiu spiritual, Cel Atotputernic are mijloacele de a trimite o ploaie abundentă de binecuvântări. Astfel, viața îți va fi o grădină frumoasă. Merită să crezi în Domnul!

Fii atent, pentru că atunci când Dumnezeu va intra în luptă pentru tine, Cerurile se vor limpezi înaintea Lui, iar cele mai frumoase revelații vor ajunge la inima ta, pregătindu-te de luptă. Prin urmare, este important să nu lipsești de la slujbele bisericii, unde Duhul lui Dumnezeu îl folosește pe pastor pentru a-i transmite mesajul care vine direct din inima Tatălui. A fi departe de casa Domnului înseamnă a fi aproape de probleme și nu ar trebui să faci asta.

Chiar și cei care nu știu ce reprezintă lucrarea sfântă, atunci când se hrănesc cu Pâinea pe care o va da îngerul bisericii – pastorul – se vor întări. Cei maturi în credință și doctrină vor înțelege că Dumnezeu nu Și-a schimbat felul de a acționa, ci se concentrează pe lucrarea Lui și pe oricine este dispus să coopereze cu El, împlinind poruncile Sale. Acestea vor fi păzite și folosite de El.

Chiar dacă Iadul îi trimite pe cei mai răi demoni să-ți facă rău, Dumnezeu îi va alunga pe toți și va fi de parcă răul nici nu ar fi existat. Ungerea Domnului va cădea ca zăpada pe câmpul Țalmon. Astfel, slujitorii diavolului nu vor putea rezista frigului adus de Cel Preaînalt și nici nu vor avea unde să se adăpostească, pentru că toate ușile le vor fi închise. Dumnezeu este înfricoșător când lucrează în numele poporului Său.

Nu există nicio posibilitate ca vreun plan al vrăjmașului să reușească împotriva celor care fac parte din poporul sfânt, căci Domnul umblă în mijlocul celor mântuiți. Prin urmare, pregătește-te să trăiești cu ce ai mai bun de la Dumnezeu, împlinindu-ți rolul în lucrarea Lui. Oricât de mult luptă cel rău, nu vei fi lovit, căci Cel ce te ocrotește nu dă greș.

 

În Hristos, cu dragoste,

 

R. R. Soares

Rugăciune

Domnul Isus fie cu voi!