Mesajul zilei

13/03/2023 - BUCURÂNDU-TE ÎN DUMNEZEU

Toţi cei ce Te caută să se veselească şi să se bucure în Tine! Cei ce iubesc mântuirea Ta să zică neîncetat: „Preamărit să fie Dumnezeu!”

Psalmi 70.4

Oricine și-a adus aportul la o lucrare rea trebuie să-L caute pe Domnul. Dacă o lasă pe mai târziu, s-ar putea să nu mai aibă niciodată șansa de a-L întâlni. Omul știe dacă este bine în duh prin felul în care trăiește. Cei care nu sunt liberi să se bucure de fața Domnului se află, fără îndoială, sub jugul diavolului și, oricât s-ar strădui, nu pot să se veselească și să se bucure în Dumnezeu.

Simpla dorință de a scăpa de ispite sau de orice dificultate, este lucrarea Duhului Sfânt în viața ta. Dacă nu ți-ai mărturisit păcatele, ai probleme serioase. Ia seama bine: dacă nu primești iertare, poți să-ți uiți greșelile și să nu ți le mai amintești niciodată. Să știi că, la Judecata cea mare, fiecare păcat neiertat va fi prezent pentru a fi martor la pedepsirea celor care l-au făcut.

Marea bătălie începe în momentul în care recunoști că ai greșit și trebuie să-ți începi rugăciunea. În curând, vrăjmașul va face totul pentru ca să nu-ți ștergi asta din memorie. Va fi ca și cum nu te-ai pocăit niciodată sau îți bați joc de iertare. Demonul care te-a folosit în greșeală își continuă misiunea rea ​​de a te duce în Iad. Cel mai rău este că oricine păcătuiește devine slujitorul său și, prin urmare, dacă nu se străduie, nu va fi eliberat.

Afirmația a se bucura în Domnul este cheia pentru a menține iertarea care ți-a fost dată recunoscând că ai păcătuit. Cu bucurie în suflet, ai fost iertat. Așa că nu lăsa soarele să apună peste păcatul tău, ci scapă de el mărturisindu-l chiar acum. Dumnezeu este adevărat și de aceea, oricât de gravă ar fi fost greșeala ta, dacă o mărturisești, vei fi iertat. Atunci te vei bucura de Tatăl ceresc.

Oricine a greșit, recunoscându-și greșeala și cerându-și iertare, se poate considera iertat. Acesta trebuie să procedeze ca cel care s-a rugat pentru a fi vindecat: primește vindecarea prin credință. Dacă simți că răul se întoarce și, prin urmare, trebuie să fii supus unei intervenții chirurgicale - contrazicând astfel mărturia vindecării -, nu te lăsa amăgit de această tactică a diavolului. Ridică-te în Numele lui Isus, alungă această nouă faptă rea și crede că lucrarea este realizată.

Folosește-ți credința în Dumnezeu, ridică-te în Numele lui Hristos și bucură-te de Acela care nu a mințit sau negat niciodată ceea ce au spus buzele Sale. Omul care a fost iertat este iertat odată pentru totdeauna; cine a fost vindecat este vindecat pentru totdeauna. La fel ar trebui să fie atitudinea ta față de celelalte binecuvântări pe care le-ai primit de la Cel Preaînalt. Domnul este gata să răspundă la rugăciunea ta; prin urmare, nu întârzia de a determina calea de ieșire din necaz.

Tot ceea ce Tatăl ceresc a făcut pentru tine trebuie să fie mărturisit, pentru ca El să fie preaslăvit și recunoscut drept adevăratul și singurul Dumnezeu. Scopul tău trebuie să fie acela de a preamări Numele sfânt al Domnului, care a venit la tine și te-a mântuit. Nu este moment mai bun pentru tine să te rogi și să te bucuri de Dumnezeu decât acesta. Bucură-te din plin!

 

În Hristos, cu dragoste,

 

R. R. Soares

 

Rugăciune

Domnul Isus fie cu voi!